CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Sunday, July 26, 2009

Blogger's Bowling 2009


Alhamdulillahhh.....

Segalanya berjalan dengan lancar......

Kepada semua yang hadir, korang memang SUPERB dan sangat beshhhhhhh.....

Citer pasal bowling nie, akan keudara mengikut urutan....Ngeh..Ngeh..Ngeh!!!

Insyallah, once's MrHazizul dah uploads dalam flicker dia, Kin inform ya. So korang boleh copy paste pics2 kat sana ya....

Terima kasih juga hadiah-hadiah buat Aries'sya..... Tak sangka dah belated pun masih ada juga...

Overall memang happy giler...... Tak sabar nak updated citer nie.....

Sayang korang semua.....Muahhhh!!!


p/s:kami pon boleh!!!

15 comments:

Hezesuze said...

wah MERIAHUOLS!....merah lagik...clust!

p/s sowy xdpt joint...de hal len ler...ekekeke

Kaseh said...

uishh tak tido lagi ka kin... hope ariesya love the present.. nati kita jmpa lagi yer.. tak puas nak peluk ariesya..

Mommy Lyna said...

wah meriahnya! semua merah!

tahniah!

Cath J said...

Heloo mummysya... dtg bertandang di pagi2 buta ni....

Good job lah utk bowling kali ni...kalau ada acara2 lagi...canang2 lah yer... :D

kalau photo dah ready... bagitau yer... heheheh..

Y@ZeD@ said...

bestnye.....!!

x sbr nk tgk all those pics..!(cehh mcm ler ai ada..!!) hikhikhikkk

alfa juliet said...

tahniah...

*Miss Geli^ said...

Kin,
ai amik gambar ini letak kat blog ai jugek yer??

Kasih,
kalu tak pueh peluk arisya, peluk la ai pule..ai releeeee gitu...hahhahah

Mama Mya said...

salam kin,

saya pun nak cilok gambo nie gak yer hihihi..

best jumpa mummysya.. cute sangat kin n arisya..

Kaseh said...

Miss Geli : mmg tak puas pun peluk.. mantap lagi.. eheks..

Kin : kaseh kidnap gambo ni tau..

mummysyafie said...

kin, nanti kiter nak curi erkk pic tu. sbb daddy pun masuk sekali ni.

omg!! where's wawan...hahaah....kat blkg mr hazizul la.

[-suziey-] said...

hohohhoh..meriah gitu...sonott

rizz said...

meriahh wuwuw rmainya dtg hehee

J@J@ / Bini The Rock said...

happy nye korang!!!

saya pon tumpang happy lorrr!

masviona said...

yes mmg meriah n happening pun.....even avin damia wat perangai tp last² tuh dia ok gak...hikssss

jom kita pakat² curik picca memasing...sharing is caring rite????

danishahumaira said...

happy sangat, akhirnya jumpa jugak, tp tak sempat nak borak puas2 almaklum la askar berderet, yg sorang nk ni sorang nak tu, anyway good job kin, kalo ada event lagi pgl lagi la ye