CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, July 22, 2009

Sticky Mode : Bowling Ahad Nanti

[ENTRY BARU ADA KAT BAWAH]

Bowling Suka2 sudah mampir!!!!


Sesapa yang blom kasik nama tu, meh la kabo cecepat, supaya senang skek kitoang nak wat list!!! Yang blom kasik no. tipon pon, kasik la eh!
Kalo ada yang terlupo pasal date bowling tu, nih detailnye: -

Tarikh : 26 Julai 2009 (Ahad)
Masa : 1.00pm
Tempat : Alamanda, Putrajaya

Tema pada hari yang berkenaan adalah MERAH!!!! naper mesti merah, naper bukan purple Ada satu syarat yang dikenakan pada koang!!!

Setiap yang hadir,
kena bawak hadiah bernilai minimum RM5 - maksimum RM10 dan hadiah tersebut mestilah berbentuk BARANG dan bukannya MAKANAN!!! Kita akan buat pertukaran hadiah nanti....

Kehadiran setakat hari ini - 21/7/2009

1) Tipahvogue
2) Kak Piah + hubby + 2 anak
3) Mummysya + hubby + 1 anak
4) Cik Geli + hubby + kawan
5) Mama Mya + hubby + 1 anak
6) Dk
7) Szuriani
8) Wanie
9) Hadee Satria
10) Myheart + bopren + kawan
11) Cath J + hubby + 1 anak
12) Mama Danishumaira + 3 anak
13) Wanna + kawan
14) Elodea + bopren
15) Anggun + bopren
16) Masy + kawan
17) Eera + 2 anak
18) Acik + kawan
19) Yaman
20) Cy
21) Syuk
22) Masviona + hubby + 1 anak
23) Mummysyafie + hubby + 2 anak
24) Lisamohsein + hubby + 1 anak
25) Lisa + hubby + twins
26) Jijie + Zulfahek


Boleh tak email kat Kin saper yang confirm join dan yang bawa bersama sama anak u olls, coz nanti kami nak sediakan chocolates for d' Kids....


P/s: TIPAH, aku copypaste hang punya entry tau...

5 comments:

Jade said...

wa.. nk pegi tapi jauh benar.. tulun..:P

Mama Qaseh said...

Wahhhh bestnya Kin..i like bowling too..tp nun jauh kt Putrajaya xdpt nk join kan..

Nana said...

wah beznye men boling kt opis ni pun nk wat boling gak 8.8 nant

atty's said...

huhuhuh..sadis ar kin..den tak dpt nak joing..

Cik Wanie said...

along,
siapa syuq tue?
lalalalalalalalala