CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, July 7, 2009

Dating Malam Sabtu


Nie citer Jumaat lepas... Belum basi lagi kan.... Hehehehe!!!


Kami berdua pegi menonton citer Transformers di Signature Gardens @ Mid Valley....

Dah alang-alang berdua, kami duduk Premier class.... Wayang sangat lewat, pukul 11.55pm. Kin memang plan takmoh bawak Aries'sya coz dia mesti tak faham jalan citer nie.

So disebabkan kami dah menonton Transformers yang pertama, yang kedua nie harus ditonton...


Wat can i say.... Kin prefer yang dulu punya, yg nie agak kelam kabut sikit.... Unsur-unsur komedi yang dahulu lagi berkesan.... Nie pendapat Kin ajer...

Btw, kalo lepas nie ada lagi episode Transformers, Kin mesti pergi.



Muka segar bugar lagi....

Lepas habis wayang, Kin call mama tanya Aries'sya buat aper... Rupanya awal dah dia tido, sedangkan selalunya dia tido dalam kul 3-4am....

Penat sangat kot....


Kami keluar dari Signature kul 2.51am...

Kin ajak MrHazizul ronda KL jap... Dah lama tak jalan malam berdua-duaan....

Mak aiii, KL hazab jam. rupanya ada accident kat area Wisma Pahlawan.... Since dah jammed teruk, Kin ajak MrHazizul terus balik jer.

Sampai rumah kul 3.30am, senyap sunyi semua dah lena mimpi......



p/s: kesal sungguh

8 comments:

yginsaf4 said...

transformer tewww noisy .. kanns

zai@umiaiman said...

ramainye dah tengok transformer.. sy jer yg lum nengok lagi

danishahumaira said...

aah la kin yg ke 2 ending dia tak best, tp lps ni kalau ada nk g jugak he he he

mummysya said...

yginsaf4
yg nie mmg pon... tp Kin masih cintakan bumblebee

zai
kena carik dvd yg first dulu, then tgk nie
takut keliru plak!!!

danishumaira
a'ah.... agak kelakar disitu kan... apa2 pon, harus tgk kalo ada lagi. 2012 kan katanya

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

tgk bedua bes kan cam zaman becinta ahahaha..g pon bising sgt x sesuai tuk kids n baby eehehe

atty's said...

sama ar kty prefer yg 1st lagi..

rillys said...

once a while jadi pasangan muda mudi berpeleseran..hikss

mummysya said...

@nna
zaman bercinta lagi indah kot!!!

Kak Ty
sokong!!

rillys
feeling gitu jugak!!