CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, July 1, 2009

Gathering


Meh Kin citer sikit pasal gathering hari tu.....

pagi tu memang dah set alarm kul 7am, masa jam bunyi Kin buat bodo jer... maklumlah ngantuk tahap nak telan orang....

Alarm bunyi lagi kul 7.30am, kin buat bodo lagi, tetiba masa nak pusing, sedar-sedar jam dah pukul 8.30am...

Mak aiii..... Lompat terus siap, masa tulah nak gosok baju, prepare barang Aries'sya dan sebagainya. Nasib baik mama dah siapkan sandwiches... Thank you Mama....

Dari rumah kul 9.15am, terus zass pegi beli tit bits dan mainan untuk kanak-kanak....

Tahulah kan macamana keadaan Pasar pudu awal pagi, hazab punya jammmmmm....

Dari Pudu terus Ke Tasik Titiwangsa...

Sampai jer tengok dah ramai, semua sedang syok menjamu juadah air tangan bloggers yang hadir.... muahahaha...

Akak kelambatan disitu. Oh ye
Cik Wanie dari Alor Star pun ada youuuu... Bukan main lagi ya, sampai KL tak habaq mai....

Anyway, TQ so much to tukang urus, suziey coz handle this event. Thanks invite Kin sekeluarga.

Apa-apapun Kin memang enjoy sangat dan thanks to everyone yang hadir coz korang semua memang RAWKKK!!! dan yang paling penting kita semua enjoysssssss!!!! Kin dengar ada yang datang dari Penang juga.... hebat!!!!!

Kalo nak pics korang boleh ambil terus dari
sini ya... FOC.

Dan a big Thanks to my lovely hubby MrHazizul coz sudi melayan kami bergambor sampai terkejar sana sini... Love you so much dear.....


p/s: bangga

8 comments:

Cik Wanie said...

hik hik hik,
cian along kan,
adknyer bikin "SUPRISE" kannn,
sori sori,
lain kali adk x buat lagi ok;)
hik hik hik...

tapi mmg best kan gathering tue;)

rizz said...

mmg happening r hehhee

atty's said...

thanks to kin..for the gift..kty suka bangat ..cam tau je kty tade perfume..hehehehe

Zanna_MamaBatrice said...

kak kin
jgn lupa...yg johor nie pun turun ok

he he he
mmg happening kan

Zuhaini said...

wah.. bestnya..

[-suziey-] said...

thnaks for joining the gathering..meriah..sonot dpt kenal kin n family:)

mummysya said...

wanie
happening kan dik!!!!
tau takpe!!!

rizz
memang pon.. HEBAT!!!

Kak TY
tanda persahabatan kita ya kak!!

Zana
yer... awak mmg hebat... Besh kan kalo sekali sekal camnie...

Zuhaini
cubalah nanti....

Suziey
hehehehe... me too

niza said...

aku la yg dr penang...hehehe...sonok dpt kenal ngn kin...