CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, July 3, 2009

Handbag & Pressie


ingat entry nie tak.....




Actually, Kin suka design nie cuma compartment nya kecil sangat... Kin adalah duk mengomel dengan MrHazizul yang susah nak letak barang coz tengah-tengah tu ada zip.... Walhal sendiri yang beli kan.....muahahaha... Alasan..!!!

So, Kin dah beri handbag tu pada Mama coz ianya masih elok lagi. Kalo simpan kang, belum tentu pakai plak. Kalo bagi Mama, atleast dia boleh tukar-tukar pakai koleksi handbag dia yang tek pernah habis....

Mama kin banyak handbag tauuuu... Kalah Kin.


Then, Isnin lepas MrHazizul belikan kan Kin nie....

New handbag from ESPRIT... sangat chantek dan retro. MrHazizul nie memang pandai pilih tau, bab-bab gini dia memang hebat!!!!!

Masa nie dia call Kin dari Pavillion, katanya ada satu handbag color brown chantek, kalo dia beli Kin okay ker.... Of cos lah Kin okay kan, takkan tak okay kot!!!

Hehehehe....rupanya kalo Kin mengomel, dia ambil perhatian jugak. Bukan buat bodoh ajer. BAGUS...!!!! Lepas nie boleh buat lagi....

Tapi lepas nie, mesti MrHazizul buat dek jer kan... U, lepas nie kalo mummy duk membebel sorang-sorang, tolong ambil perhatian ya!!!



Pressie nie dah sampai kepada tuan nya....

Berapa punya lama lah tersadai dalam bonet kete. Besday gurl nie berbintang Gemini.....

Lisa, hope you like it!!!!


p/s:aman sikit

9 comments:

alina said...

Kin..nih sambungan comment pasal stukinnn aritu.Tado mano umpek dowh..
Kitoorg kek sini banggo amat dapek ilmu tuh...apotah laie kakguess tuha x lamo laie nak kawen.Aku cadang nak adiah stukin sorang sepasang ke dio ngan ptam.Jimat wooo...
Woitt..umah kin bila siap? haku ujung taun ..

mummysya said...

salam
aloooo...
pitam...pitam.....
nampaknya enry stokin tu kin kena buat part 2, nampaknya menjadi isu hangat...

tak kono banned ker blog nie kalo terlucah sikit...muahahahaha
Kak Guess tu mengado kan...

Kak Guess, ko nak den hadiahkan ko stokin tu ker dimajlis persandingan mu....
muahahaha

Insyallah, tahun depan bulan May or April....

Alina, duduk which area???

Zue(Juju) said...

wahh bestnye handbag baru..zue pn gle beli handbag kdg2 baru je beli beg alih esok lusa beli lagi hehe

rizz said...

wahh adiah besh2 hehe

alfa juliet said...

kin tunjukkan lah beg esprit tuh..hehe

ratna said...

aiseh kin.. saya ni pemalu sikit orgnya.. hik hik..tp nanti satu hari kita mesti ngedate yer..sekali dgn kak wos.. dah lama tak contact2 dia. tghari ni saya nak membeli belah sikit barang2 utk saya dan izzah.

alina said...

aku suke entry stokin lagihhh..yah yah

kin..aku skang duk sg buluh gak.nanti up sket lah dari umah yg skang ni dlm 15 minit kalu umah baru dah siap.

PinkJamboo said...

kakkkkk..i LOVEEEEE my pwessie so muchhhhh..hari hari bwk pi keja..siap letak dlm handbag..its PINK.....sukee sgttttttt....i hope u like urs tooo...

mummysya said...

Juju
nama pon pompuan kan... nak mengelat macamana pon....

rizz
beshhhhhh.....

alfa
baik, nanti kin tunjuk sipi-sipi ya...

ratna
kak wos bz memanjang dear!!!

alina
sajer ko kan... nak entry lucah gini...

baik, akan kin fikirkan nati...
muahahahaha...

Lisa
akak pon suker...
tetiba cintakan PINK...
TQ dear... Hope tasya pon suker ya...