CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, July 30, 2009

Happy Besday Aliep


Korang mesti tak kenal punya. Meh sini Kin kenalkan...

Nie Aliep, sepupu Kin. Hari nie Besday dia, dia suruh Kin buat entry khas untuk besday dia...

Yer Aliep, Kak Long dah buat dengan ucapan Happy Birthday... Muahahahaha!!!

Aliep nie kira sepupu yg rapatlah jugak. Nak kata rapat bebenor, idaklah. Kira yang ngam dan hensemlah dari yang lain. Hesnsem nie dia yg suruh tulis tau....

Besday ke berapa, Kin sudah lupa..... Aliep, awat ko posing gayak gitu.. Dah macam auwwww... Hehehehe!!! Manis sangat lah nampak, lelaki tak boleh muka manis-manis, dia kena ganas dan macho baru cool bebeh!!!!

Muahahaha!!!




Aliep nie berbakat dalam bidang nyayian, kiranya suara dia boleh jual lah... Kin cilok pics nie pun dia yang suruh sambil visit blog nie....


Blog icon talents kata.....

Oklah lah, jangan lupa ini entry berbayar, atleast kalo ko dah glamour nanti jangan ko lupa saat ko sms Kak Long suruh buat entry nie....Huhuhuhuhu!!!

Happy Birthday dari Kak Long dan family, semoga sihat dan semoga impian menjadi kenyataan. Kalo nak cariks PR Manager, sila jangan segan-segan lagi call Kak Long lagi ya.....

Muahahaha!!!


p/s: budi bahasa budaya kita

12 comments:

lily lotus said...

phewit! happy birthday to him...

alfa juliet said...

happy birthday untuk cousin kin..huhu

Kaseh said...

ensemnya aliep...hepi besday.

mummysya said...

Lily
phewittt....
TQ

Alfa
Tq dear

Kaseh
encemmmm ker????
TQ kaseh!!!

*ayu* said...

happy bday to him

mummysya said...

Ayu
TQ
dia pasti baca nie...hehehehe

[-suziey-] said...

waa ensem aliep ni..epi besday yek aliep..hehe:p

rizz said...

ecem r kakk kui3

:: HUSNA :: said...

ensem...
sib baik aku dh kawen...
hahaha

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday jugak...semoga berjaya dlm bidang nyanyian...:)

Mr Hazizul said...

hepi b'day to alip@gay boy dgn ucapan jgn bontot kau tu....hahahaha

for ur info alip ni anak saudara M. Sharif....

qyla said...

seyes hensem aliep..!!!

to aliep..

da ada awek ke?

ahahahhahaha