CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, July 16, 2009

Home Leave


Salam....


Mummysya call tadi katanya dapat home leave....

Tapi kena check in balik kat Tawakal Sabtu @ 9am...

Oklah tu kan, atleast dah tak boring lagi.....

Kalo Mummysya okay, dia mesti updated. Kalo dia tak okay, dia buat bodoh dulu jer lah.....Hehehehe!!!!

Tahap kesihatan buat masa nie, alhamdulillah.....

Batuk masih ada dan hidung masih lagi bengkak. Semalam ada satu ubat yang buat muka dia gatal dan bengkak sikit. Now dah okay sikit, cuma sembab....

Anyway, lepas nie rasanya blog ini akan diambil alih oleh tuan punya badan semula.....

Semoga isteri saya cepat sembuh dan kembali menganas semula.....


Auwwwww......
MrHazizul

11 comments:

Cik Wanie said...

baru saja lps ym ngn along,
rindu doe ngn along n semua,
insya-ALLAH,
dalam masa terdekat nie adk ke sana sendirian...

apa2 hal adk kasi tau ok....
tunggu saja;)

miss u along n all family:)
muahxxxx

atty's said...

get well soon kin..muaaahh..

Hezesuze said...

smoga cpat smbuh ek..xsabo nk gediks cam kt gath aritu...

p/s tunggu bln 8 nnti ek...

ratna said...

oh mummysya..
cepat sembuh kay...

danishahumaira said...

sian kin, hopefully cepat sembuh n cpt2 ambil alih blog ni ye ha ha ha

alfa juliet said...

yey pas ni boleh kin mengganas balik dlm blog..hehehhe....

nestumrasberi said...

harap kin cepat sihat sejahtera
lama dah ni tunggu n3 dari kin :)

rizz said...

mganas ktnya huiss:p

momguess said...

moga ko cepat sembuh tau
rindu banget sama kamu

niza said...

semoga kin cpt sembuh...

Sidratul Muntaha said...

get well soon!