CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, July 20, 2009

Iklan : Anda Mencari Videographer?


Anda sedang mencari khidmat videographer untuk sebarang majlis??....



Tidak perlu bersusah-susah lagi....


Kini, blog ini menyediakan perkhidmatan videographer sekitar KL dan Selangor dengan kadar bayaran yang amat murah...

Tak perlu ragu-ragu lagi, sila tinggalkan contact no anda untuk kami dihubungi
.

Perhatian:


Videographer ini masih dibawah umur dan masih memakai pampers jenama Huggies dan Susu Sustagen.

Caj perkhidmatan termasuk dua barang penting diatas..... Harap Maklum!!

hehehehehehe!!!


p/s:i'm soryyy

20 comments:

iena hamdi said...

aahhahaha comel nyer photograper ni.. sure bnyk job masukk...

akak lega dengar kin dah sembuh... so pls take care of your self ok?

jadi ke operet ?

cendawanintim said...

ada bakat ni...alahaiii ariesya...comel jer..

Mama Mya said...

salam..

nak booking!! nak booking!! ahad nie pree x hihihi

Zue(Juju) said...

olo2 cumilnye videographer ni :)

rizz said...

shomeinya arishaa! hehee

PinkJamboo said...

nak book tuk bday tasya ler..hehhehe..

Cik Wanie said...

wakakakakakaka,
mmg haruslah dibooking,
tuk wedding aunty wanie nanti kan,
hik hik hik..

jgn memain tau,
nampak jer kecik,
tapi berbakat besar:P:P:P

Jade said...

comeynya ariesya..
waris tu kin..
mane tau esok besar jadi photographer..

Faizah_Haris said...

ekin...
wahhhhh.....ada bakat dah nii....nampak cam profesionall jek ni....hehehe...ehh kalo nak tempah kene sediakan pampers tak neh? huhuhu

*Miss Geli^ said...

baiklah..

Macik geli nak order adik ni yer??
free tak nanti 2-3 hb ogos??
macik nak adik ni cover untuk majlis cuti cuti macik yer??


setakak sastejen dengan huggies tu tecit nyer hal

lily lotus said...

hahaha! baik punya promo :P

alina said...

heh kin...dah baik domam nih kemain yo ekau nak makeup bagai...
poie operate dulu....ngeh2 ngeh2.Operate kecik camtu pung takut.Tengok den dah siap bolah macam siang ikan lagi...rilettt yo.X cayo tanyo kakguesss...

Mama Qaseh said...

alahaiiii cutenya laa kan dak tue..
Salam kenal Mummysya..thanks coz sudi be my followers..hope we could be frenz yea..

Mama Qaseh said...

Opps lupa nk tya..Mummysya dh sihat ker?
Bca n3 d bwah start kna demam pns pastu smp msuk wad yea kna sinus teruk..ciannya..hope tkda apa2 n mga cpt smbuh yea mummysya..amin

IdaShah said...

alamak! tecik sgt lagik
tapi berbakat :)

Cik NeyNa said...

Waaaaa...
seMpaT Lagi dIa WaT LawaK Ek??
Hehehe...
aNywaY...
geT weLL sooN kin...

[-suziey-] said...

hahahahaa..lawak arr..siap ade surcharge yek..pampers n susu..hah..like father like doter nih...ade bakat:p

danishahumaira said...

mana tak tumpah kuah kalo tak ke nasi he he he, cute giler

Rizziela said...

blh booking ni... comel ajer

mummysya said...

kak Iena
Chomel ker???

Alhamdulillah kak, belum reshedule kak!

Cen
bakat terpendam kekdahnya...

mama Mya
Ahad fully booked. Ada events nak cover.
Eceh!!! Poyo jer kan!!

Zue
:)

Rizz
Senantiasa you!!!

Lisa
Sorry fully booked lah aunty...
eceh!!! Sound like berlagak kan... muahahahaha

Wanie
as u know her rits

Jade
ikot yg baik takper kan dear... Main games tu tak baik kan... hehehehe!!!

faizah
tu dh ternmasuk dlm charges tu sekali yang!!!! Hehehehehe!!

Nogha
Bz lah time tu. sowyyy...

Lily
hehehehe

Alina
ko mmg kan. Sajer nak buek den pengsan awal....

Makeup adalah jiwa ku...
muahahahaha!!!

Mama qaseh
hehehehe!!! Berkawan lagi bagus dr bermusuh, thanks juga coz visit kembali
a'ah. hopefully semuanya kan cepat sembuh. takooot sebenarnya pon!!!

Ida
hehehehe

neyna
lawak sekadar nak habiskan time katanya...

Suziey
pepatah tu mmg popular kan....

Danishumaira
hehehehe... mengikot katanya...

Rizz
boleh no prob!!