CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, July 9, 2009

Jangan Percaya


Saya bangga....


Dahulunya, saya seorang atlit yang berjaya.... Nie antara yang saya miliki sebelum bergelar seorang isteri......

Disebabkan faktor usia, masa, dan faktor semput yang sering menyinggah, saya ketepikan semua ini......

Aktiviti kini lebih tertumpu kepada urusan rumahtangga termasuk shopping.... Nie harus masuk dalam statement nie, kang ada plak yang tetiba meroyan kata lupa lah!!!! tetiba



Aik, gelak ko kak!!! Ko ingat Kin tipu ya.....


Peace!! Ya saya tipu....Muahahahaha.....


Semalam kami sepakat makan Mcd di Sogo dan terus ke Pertama Complex.... Nak carik piala macam nak carik handbag.....


Untuk ini....

Jumaat ada games, semalam baru tergediks-gediks pi carik piala...

Piala Pusingan untuk inter unit ajer....We olls main kar Brem Mall, kepong. Korang pernah pegi sana tak????

Nogha, ko dah plan ker?


p/s: aku dah sampai MAXIMUN!!

7 comments:

ratna said...

kin.. smlm pi pertama yer.. saya pi gak pertama tp ke reject shop

*Miss Geli^ said...

plan ape?
boling??
si TipahVoks tu diam je..kita bubarkan la nama dia sebagai pengerusi acara..macam tak buat keja jek???

makan duit kitaorang ek Tipah??


khahakhahaktuih!

momguess said...

cishhhh
tipah tertipu rupa nyer!!!
aku baru jer nk ngutuk ko
tapi sib baik ko mgaku
cume cari piala jer

rillys said...

kuang kuang kuang...tipah tertipu!

Hezesuze said...

tipah tertibu bang..tipah tertipu...wakakak hajarnye

p/s kin jgn lupa tonement boling bln nov nnti ek....kasi promote tau...

alfa juliet said...

series tipu kin emnjadi..haku siap ckp dlm hati "uishh dasatnya budak kin ni main sukan"...wakakakaka.....lawak jeh

Sidratul Muntaha said...

eh?
brem mall kat kepong ker?
bkn dekat2 dengan tesco selayang ker?
confius I