CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, July 8, 2009

Kayu Nasi Kandar


Semalam Kami ke Kayu....

Kayu Nasi Kandar nie tempat fav Aries'sya..... Lama gak dah tak kemari, semalam MrHazizul duk mengidam nak makan nasi kandar....


Ada air baru. 3 layer namanya. 1st layer dari bawah, air gula melaka, 2nd layer susu cair and 3rd layer tea.... Sedap ko!!!

Macam air cendol, sereyes sedap!!!!


Korang tengok, dema dua beranak nie memang pencinta nasi kandar. Sanggup berkongsi sepinggan lagi.....

Syok tengok diaorg makan berdua. Kin makan Kueh teow sup jer....



Amboi!!! bukan main lagi, macam orang bercinta kan!!!


ishhhh!!! Tak jeles ponggggg......



Nie portion mama.

Mama kata dah lama tak makan sedap plak. kalo hari-hari boleh mual...hehehehe!!!

Kin suka pegi kayu nie coz tempatnya selesa dan ber air-cond. So agak-agak lapor tengah-tengah panas, boleh cuba kat sini.

Makanan kat sini memang sedap. Harganya, ermmmm... Kalo mcm kat atas tu RM6 ajer, kalo extra sotong RM12..... berbaloi kan!!!!

Oh ye, Kayu Nasi kandar nie terletak kat Bandar Tasik Permaisuri, incase ada yang taktahu kan...


p/s: kan bagus begitu selalu

14 comments:

Cik Wanie said...

dah lama siot x pergi sana,
rindoo nak mkn kat situ,
huk huk huk..

adk sgt jeles ok,
alongggggggggggggg

ratna said...

tiutnya si ariesya mkn berdua dgn ayahnya.. geram tgk tangan dia dok menguli nasik tu..

tulipurple said...

kijam sungguh N3 yg nie...uhuks'...telan air liur beb!

liwaniel said...

nampak menarik nasi kandar tu..nak kena try makan kat situ ni...

husband wanie suka teh lapis tu..kalau makan kedai mamak mesti order air tu

tasyanadia said...

wah sedapnye nasi tu
ni yang wat lapo nie

*syafinaz*me,my self and i... said...

ye!kayu ns kandar mmg best.selalunye hr ahad lepak kt kayu sri hartamas.

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

kayu pj pon ok gaks ekekeke

momguess said...

kin....
biler mau dtg kota damansra
kayu pon ader kat cni
seberang jln ngn opis den jorrr nie hah!!!!

aku ngn alina
bfast, lunch, tea semue kat situ!!!
hahaha
sib baik xde share ngn tauke jer

Mama Mya said...

bestnye lapar2 hihihi...

alina said...

alamak kayu ke?...adoyay kito org ni dari opis leh teropong mamak kat kayu nih tebar roti canai taw.

Pastu asal aku lalu je depan kedai dia..mesti mamak tuh ckap..KAK SUDAH MAKAN Ka... x kira waktu..walopun aku baru abis makan kat kedai dio.

Botul2 kak guess ckp tu...tggl laie tado shre yo ngan tokeh dia tuh.Ko dtg sini belanja kitorg kay???


MUahhhhaaa jgn mareee

The Biggest Loser Team said...

air 3 layer tu mmg sodap kin oii... lemak dan berkrim...adoii teringin dah ni...zass..

CaMaRPuTiH said...

best ek nasi kandar dier? rinduuunyer nak mkn.. lama giler dh x mkn. biasa mkn kat sek 2 PJ Nasi kandar pelita.

mummysya said...

Wanie
yelah dik, si Din tu duk sibuk tanya adik....

Lariks!! Muahahaha

Ratna
tekun kan dia...

Tulipurple
bukankan selalunya Kin mmg kejam.
muahahahaha!!!

Lilwaniel
oh yer ker.
kin baru tahu...

Tasya
sedap dear..
cubalah...

Syafinaz
kin selalu kat BTP jer, nanti kena try kat sana plak kan!!!

@nna
kat sana pon ada ker??

Kak Guess
bebaik, kang takut ko dan alina tak balik rumah nanti kena kidnap dgn dema tu dek geram kak!!
muahahahaha

MamaMya
hehehehe... jom makan.

Alina
ko pon sama dgn Kak Guess, kono ambil langkah berjaga-jaga...
hehehehehe!!!

TBLT
sekali sekali takper kan....

camarputih
Pelita kat KLCC pon ada gak, tapi kureng lah!@!!

rizz said...

hehe xgtaw pon lpak kayu.klau x leh join hahak