CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, July 20, 2009

Kenapa?


Pics nie masa kat Tawakal....


Baru Kin perasan kenapa mereka dua beranak syok teman Kin kat wad......


Sebab boleh belasah main laptop mummy... Masa nie Kin takde, pi fisio kat ENT....

Syok eh kak!!! Kalo kat rumah Nanny bising main games kan....




Daddy plak, boleh layan tengok TV tanpa gangguan anak dara nya....

Wah!!! Patutlah mereka bahagia, duduk lama pon okay kat hospital....

Oh ye, Kin dah mula bekerja walaupon dapat mc seminggu, boring sangat kalo asyik tido jer kan....

Alhamdulillah tapi hidung masih sakit dan batuk-batuk masih ada.


p/s: dek mulut badan binasa, amik ubat!!!

14 comments:

*SiRibenMerah said...

Salam Akak..
sorry baru baca blog akak.. lately neh nk on9 x leh nak komen..
huhuhuhu.. maklumlah da pindah duk kawasan kampung..

Iyra doakan akak cepat sembuh dan kembali bersemangat nak teruskan kehidupan disamping insan2 tersayang.. hehehehehe.. lurve u sis.. take care.. hugs n kisses..

qyla said...

amboi..

bapaknya yang jadi pesyen kan.

ihihihihi

atty's said...

oiit..sapakah yang sakit..takecare ye kin..

Zue(Juju) said...

bosan kan kalau duduk je...zue pun kalau sakit2 gagah jugak nak jalan..xleh nak duk saja nanti lagis akit jadinya hehe

re:xpe kak kin header tu dah sweet sgt dah.

J@J@ / Bini The Rock said...

Alhamdulillah KIn.....bahagia dgr Kin dah sembuh....

Moga sihat selalu.... :)

kirana said...

amboiiii lepak sakan mr hazizul tuuuuu

tapi mmg best lepak kat spital...ada org layan..hihihi..tp kalo service tak best..tak best gak la

EIJAM'S FAMILY said...

mummysya..i doakan u cepat sembuh naaa... a'ah kekadang boring jugak klu doa baring jerk kan... coz kiter dah biasa berkeja...

alfa juliet said...

bahagianya mereka..hehehe

*ayu* said...

alhamdulillah.. jgn keje truk sgt ye kin..

mummysya said...

salam

Ira
takpe dear, akak faham.
TQ and take care ya.

Qyla
tulah kan....bukan main lagi...

atty
ok kak!!!nantikan panggilan ku ya...

Juju
tulah, boring kan kalo asyik baring jer!!!

jaja
TQ dear

Kirana
alhamdulillah, at the moment semuanya bagus, kalo setakat sorang dua tu biasalah kan....

Eijam family
TQ dear

Alfa
TQ dear

Ayu
insyallah, tq dear....

[-suziey-] said...

hahha..so sweet ...klako 2 branak ni..ekke:D sian pesakit

Nem0 o0h Nem0 said...

moga akk cepat sembuh sepenuhnyer..amin!

mummysya said...

Suziey
hehehehehe!!! Sweet ker, mcm sweat jer kan.!!!!

Nemo
TQ dear. Insyallah

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

moga ang cepat sembuh yek .... best jer nengok bapaknyer dok baekkkk nyer landing wakakaka