CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, July 17, 2009

Kin Disini....!!

Salam....

Haiiiii....

Its me, Mummysya....

Ya, ya.... I'm back butttttttt...... masih sakit tau....

Hidung nie betul-betul buat Kin merana. Sakitnya tak kira waktu, since admitted sampailah sekarang nie taknak berhenti sakit.....

Ya ALLAH, kuatkan iman dan kesabaran Kin nie menghadapi sakit hidung yg macam nak tercabut. Boleh dikatakan, hidung nie duklah sakit 24/7.....

Doctor plak bagi ubat yang amat kuat. Ubat tu bisa buat orang ngantuk. Muka Kin dah naik sembab dek tido. Doctor kata nak bagi rehat cukup-cukup, tapi nie bukan rehat lagi dah... Nie dah kes nak bagi orang cepat MAMP**.

Hai lah!!! Kin dah tak tahan rasa sakit kat hidung nie tau....

Hari nie Kin kat rumah, petang atau malam nanti Kin harus check in ke Tawakal semula...

Alhamdulillah doctor bagi balik kejap, nak tengok anak-anak dan suami.... Hehehehe!!!

Oklah, esok pagi ada appointment dengan Pakar ENT. Esok doctor akan decide samada nak operate atau tak hidung nie....

Anyway, Terima Kasih semua......

Kin sayang kamu semua sebab Kin ada kawan-kawan yang sanggat ambil berat dalam dunia blog nie.....

Bye

18 comments:

Wahizah said...

alhamdulillah, kin dah beransur sembuh. byk kan rihat ok. akk doa kan yg terbaik buat kin.

Zue(Juju) said...

jaga dir n kesihatan k kak kin..rajin2 makan ubat :)

mama iqa said...

kak..semoga cpt sembuh ye

:: HUSNA :: said...

take care ye..

tulipurple said...

welkam bek...jgn mengganas sgt lg tau..rajin2 mkn ubat :)

Kaseh said...

phew... welkam back dear... get well soon.. miss u much lar..moreee storiess please.. hehe

Jade said...

kin, get well soon..

niza said...

take care dear!!

J@J@ / Bini The Rock said...

Andai pembedahan adelah jln terbaik....lakukan lah!

Moga lepas ni tak de sakit2 lagi dah ye..
sabarr!

momguess said...

kinnnnnnnnnnnn
aku cinta
aku rindu sama kamu
takecre dear

atty's said...

kin...kty doakan yang terbaik tau.
kin rehat ye..jgn risau2..

danishahumaira said...

take care kin, lynn doakan kin bertambah sihat selepas ni

nestumrasberi said...

kin,akak doakan semoga kin cepat sembuh.
tenangkan pikiran dan banyakkan rehat.

we miss u dear.

lily lotus said...

dear, take care!

Umi Ain said...

salam... waaaa... terubat gak windu kami kat Kin.. nanti kin ikut cakap doktor ngan acik nurse sume eyyhh, jgn nakal2 tau.. rajin2 makan ubat supaya cepat sihat.. windu nak baca kinnya citer...

alina said...

Kin.....apa apa pung semuge sumenya selamat belakaaaaaaa.....

nasazfrog... said...

yang penting makan la ubat ikut nasihat doktor yer,, insyallah cepat sembuh.. :)

Nem0 o0h Nem0 said...

akk da ok ker?? sila la rajin makan ubat k..