CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, July 1, 2009

Lauk Pauk Buat Suamiku


Malam tadi Kin dan MrHazizul ke Pasar chow kit...

Menjadi kebiasaan membeli lauk pauk di pasar chow kit pada waktu malam, coz semuanya segar bugar.

Kin memang suka beli ayam kat pasar dari mana-mana supermarket, coz ayam kat pasar nie terus menerus ke-tangan. Kalo kat pasaraya, macam-macam tol nak kena lalu...

Tapi itu semua bergantung pada keadaan, masa dan pilihan masing-masing.



Kami ke pasar lebih kurang kul 11pm, gedebak gedebuk, pilih ikan, sayur dan ayam, sampai rumah kul 12.30am...

Huhuhuhu!!! Orang semua dah tido, kami baru balik dari pasar.....




Balik-balik Aries'sya nak makan nasi.

Kebetulan Nanny dah masak nasi, Kin gorengkan ayam buat Aries'sya dan buat sambal jering ikan bilis untuk suami terchenta... Muahahahaha.... ada sebab nie.

Kenyang MrHazizul makan pukul 1.30pagi, lepas makan terus tido langsung tak sedar. Muahaha!!

U sedap tak lauk jering i semalam.

Buat Rakan-rakan 1 World 1 Soul dan semua yang menanti entry gathering ahad lepas:

Kin tahu, Kin ada hutang entry dan pics gathering, tapi buat masa nie MrHazizul tengah re-size dan kecilkan files coz semuanya bersaiz besar... Insyallah latest by 2moro Kin publish ya....


p/s: bahagianya dunia nie

12 comments:

cendawanintim said...

bestnya sambal bilis tu....hurmmmm!

:: HUSNA :: said...

rajinnye kin masak pagi2 bute...
ikan bilis tu buat terliur la..
:)

rizz said...

cedappnya nk skett haahha!

mummysya said...

Salam

Cen
hehehehe... kalo dekat dah sampai dah kat awak dear....

Husna
sayangkan suami (tengah rajin bolehlah kan)

Rizz
meh lah dear....

The Biggest Loser Team said...

lahai..lapar lak tgk ayam ariesya tuh..ilang diet seminggu ni kang..

Hezesuze said...

tetap setia menanti picca2 gath aritu....(smbil baring tgok tv) lalalalala

mummysya said...

TBLT
alahai.... nafsu, nafsu...

hehehehehe

Kak Suze
Sabaq kak. MrHazizul tengah berkerja keras untuk itu...
relax ar dulu....

momguess said...

maner aku nk carik sambal jering nie
adoiiii
sajer jer bikin gua lapor!!!!

Faizah_Haris said...

sedappnyer sambal jeringgg....dah lamoo tak mkn sambal jering neh....ishk3

Zue(Juju) said...

nyum..nyum sedapnye...kak kin nak tnya bleh...kedai cat farish tu kat area mana ye?

atty's said...

sodapnya ayam goreng ngn sambal jering bilis tuh..

mummysya said...

momguess
meh sini...ala cian dia, meh kin suapkan kak GUESS!!!
Muahahahahaha

Faizah
akak pon dh lama yang... semalam beli terus menerus masak...

Juju
seksyen 3, Bangi

Kak Ty
Ayam goreng aries'sya tu kak!!!