CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, July 23, 2009

Leka


Apa yang buat dia leka.....

leka sungguh kan budak nie....

Aries'sya hobinya memang mengadap laptop hari-hari. Kin tak suka sebenarnya, tapi nak buat camner kan, asal kin on jer laptop dia pon on dia punya.....

habis camner, dia siap ajar kin lagi mcmana nak main games tu!!!! Muahahahaha!!


Hehehehehe!!! memula pilih nak pakai apa????


Taraaaa.....

Siap Mummy....


p/s: sebijik ikut daddy

15 comments:

Kaseh said...

clever girl ariesya... meh sini kissh sikit..

Hezesuze said...

pndai dia sesuai kan kaler tu...clust!

Y@ZeD@ said...

wahhhhhh kakak siap ada laptop sendiri ekk..!! budak2 skg nihh mmg very d it kann??

x sabar nk tunggu si kakak jadik blogger tegar jugakkk lawan ngn mummy dia yg mengganassssss...

hehehe

alfa juliet said...

mcm best jeh games tuh..hihi....dah terpengaruh gak dgn ariesya

nestumrasberi said...

zaman akak bebudak dulu beli papan kertas sekeping yang ada girl dan baju2 tu. sangkutkan baju pada badan girl tu. dan akak ni terlebih kreatip lukis baju ikut badan girl tu, buat baju kebaya dan macam2 fesyen baju ikut citarasa dan kalernya tak lain tak bukan adalah pink karer.

bebudak sekarang kemain lagik kannnnn....

[-suziey-] said...

mainan padanan baju ke ni..ekeke:D

rizz said...

haahha cntek je die matchkan wakaaka

☆ lieya latif ☆ said...

amboi2....kecik2 dah pandai main lappy....budak2 zaman skrang ni mmg advance le kin....hik hik hik....

J@J@ / Bini The Rock said...

Ingatkan game ape tadi....

hehehe...
kena pantau jugak la kan....

:)

Faizah_Haris said...

wahhh bijakkkkk3 dak nie.....erkk nak main game gak la...hahaha

lily lotus said...

pandainya dia main! clever girl!

momguess said...

wahhhh
cam best jer game nie
aku nk join ariesya boleh???
tapi nk yg berlainan jantina
ahaksss
gediks kan

Aida Narina said...

alaaa cutenyaaaa. :)

Cik Wanie said...

hik hik hik,
like father like daughter

kojah said...

geram tgk kakak...