CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, July 21, 2009

Nature Trekking @ FRIM


hari minggu Kin dan family dah kuar rumah seawal pagi ke FRIM.


Company MrHazizul nak ber-riadah konsepnya... Riadah kat hutan belantara. Syok meh?????

Strictly for JSCC Members ONLY!

Fellow JSCC members, Are you feeling tired of the trekking thru the concrete jungle of KL? Are your eyes feeling groggy? Is there not enough green to sooth your eyes?

Where: FRIM (Forest Research Institute of Malaysia). Map and full address are attached.

Who: JSCC Members. We encourage members to bring along their spouse and kids (above 7 years old only).
Please take note that kids’ safety is YOUR OWN FULL RESPONSIBILITY.
What to wear: JSCC RED T-shirt or any RED T-shirt and appropriate sports gear...


cum photographer on tat day...

Oh ye, hari tu jugak ada photo contest, saper hebat dapat hadiah, cash wooo!!!!...

You jangan disimpan jer photos tu, kena submit before 4pm on 23rd July 2009....
Kalo dapat $$$$ boleh bagi kasi i buat shopping nanti. Afdal aper bagi isteri, nafkah okay!!!



Syok Aries'sya bangun tido jer, dah ada kat tempat lain.... hehehehehe!!!



streching time....

Tapi bebudak nie memain betul, ye lah... Org suruh streching, korang ejek kan, nanti ko rasalah seksa nya...

Nak.. nak yg belakang sekali tu, sangat sengal okay...


Kin pon syok jugak, dapat jalan-jalan dalam FRIM. Masa ni si suami dah memanjat gunung FRIM


Muka happy dapat jalan-jalan....


Muka i gemoks!!!


senaman konon......


Sampai tertido kitaorg sementara menunggu MrHazizul turun dari ber-jungle trekking, Si Aries'sya plak duk suruh Miss Jiejie snap pics dia... Apasal plak malu tu????



kami. Papa takde ke Kuantan, Miss Elaine pula keje dan dating...Hehehehe!!!


Kin suka pics nie, esp masa Aries'sya buat mimik muka... cute kan???


Ha!!! Yg belakang tu sempot sampai lutut nak tercabut!!!! Tapi muka berlagak tetap ada kan!!!

Tulah, masa orang duk streching, bukan main lagi dia kat belakang duk main......

Turun jer, habis mengigil-gigil sampai tak cukup nafas..... Wei!!! Ko ingat hensem ker tak pakai baju tu Mohd Zulhafek!!!!!

FRIM nie, memang bersih dan indah. Cuma kalo disediakan shuttle untuk ke next destination lagi bagus sebab jauh-jauh.

Tapi, ada tapi tu.... Boleh plak Kafeteria dia mengediks tutup hari ahad, tak pasal-pasal akak kena drive sampai kat air terjun nak carik setitik air tau....

hehehehe!!! Korang pernah pegi FRIM???


p/s:aku bahagia, kau pon juga kan!!!

12 comments:

achee_b165 said...

syoknya..p-na suka treking nie..
tp skrg dah x bole dah.. zaman muda2 ok la.. skrg nie kang oja melekat kat kaki camne nk treking...huhuhu

~p-na mama oja~

rizz said...

wahh syok ni hangout outdoor!

Hezesuze said...

ishhh mmg besh tmpt tu...penah pgi skali jek urusan bisnes...huhuhu

p/s kin pragnent ke????heheh

J@J@ / Bini The Rock said...

seronok jungle tracking nie...yg tak seronok badan sakit2 semua lps tu...tak cukop stamina lah katakan!

adriea said...

menjawab soklan yg akhir skalik :

sy penah pegi FRIM! mmg syiokkk~ hehehe [nak nak plak tu makan goreng pisang bijan kat malay tea house]
ngeee~

lily lotus said...

comelnya ur lil girl! fotogenik sungguh!

~ Lady ell ~ said...

syok nye sekali sekali hirup udara segar kat utan...boleh lah buat selalu..:)

cendawanintim said...

bestnyer dapat outdoor activities...saya ni bila la dapat peluang..huhu

alfa juliet said...

bestnya jungle trecking..sesekali oklah, banyak kali mau semput haku..hehehe

atty's said...

suka tgk gambo arieysa..comey bangat ..

Zareda Norman said...

Mommy Sya
FRIM ni tempat akak bermain main hehhehe.. tak de gunung frim, yang ado bukit frim aje..

Faizah_Haris said...

ada apa dengan FRIM tu ek???....kat mana ek...hehehe nampak cam menarik da bommm2 jek