CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, July 30, 2009

Pencinta PINK


woooo.... Nielah rumah pencinta PINK.

Dari Alamanda, lepas bersantap di Chakri, Lisa dan Mohsein menjemput Kin dan Family kerumahnya.....

Masa mula-mula nak masuk, mata Kin dah merayap-rayap coz terpanah terpesona dengan kelembutan color PINK nie....

Sereyes, PINK nie lembut. Dari luar, toilet dan segala ruang dalam rumah harus bertemakan PINK...Hehehehe!!! habis satu rumah Lisa Kin jelajah...


Meriah kan, kebetulan ada plak yang pakai baju color PINK, nampak selari jer dengan dinding rumah Lisa...

Muahahaha!!!! Sempatlah Aries'sya pi swimming kejap.....


Sedap jer memasing lepak sambil makan makanan yang Lisa goreng....Wah!!! sedap jer kan, lepak rumah orang...

Lisa suruh we olls tunggu lagi, tapi semuanya dah macam muka belacan, seharian outdoor haruslah balik rumah sendiri kan....



before balik, sempatlah kami berfotogediks sampai bosan. Madiha, bff Lisa pon ada...

Lisa & Mohsein, tq so much dengan layanan istimewa buat kak Kin dan families. Terharu sangat dengan layanan korang....

KakTy, Mas, Wanie, 8 August jangan lupa tau.... Lisa, tolong sediakan ruang besar untuk kami buat show nanti....:)


p/s:aku yang bertuah

9 comments:

PinkJamboo said...

wahhhhhhhh...kak kin, lisa terharu. lenkali dtg lagi yer, bole la ariesya pi swimming with tasya. kite pulak main masak masak kat dapur yer.. kak ty, kak mas,wanie...marilah???heheh..
lisa ingat nak sewa clown, tapi since kak kin dan teman teman nak buat show, cancel la clown tu..hheheh...c

Hezesuze said...

wow! kaler pink gedik mmg my fev kaler..tantek ruang nye..lembut je mata memandang...

Cik Wanie said...

wakakakakkaka,
nak sewa clown yer,
x per,
wanie blh jadi clown,
wakakakakakaka:P:P:P:P

insya-ALLAH,
wanie ingat plan kita tue,
tunggu ok;)

mummysya said...

Lisa,
Wanie dah bersedia menyandang watak clown tu kan. So kak Kin, Kak Ty dan Kak Mas cuma observe jerlah ya....

hezesuze
a'ah, memang lembut kan... sejuk jer...

wanie
sila-sila. AKak akak semua bagi lauan...

atty's said...

wahahahha..canteknya umah lisa..i like..

gambar yg last tu .apsal semua baring..baring berjemaah hah..den takde..sangat dukacita..jiwa kaco .jadiknya ..

kita berjumpa nanti bulan ogos ye.

PinkJamboo said...

Kak kin,
takkan la satu persembahan je kot??? xmeriah la mcm tuu..alalaaaaaaaaaaa..cian tasya...hahahhaha...

Cik Wanie said...

kurang asam korang kan,
x per x per,
nanti jumpa,
wanie tahu lah nak buat persembahan apa kannn,
wakakakkakakakaka..

apapun wanie happy that moment..
muahxxxx

mummysya said...

Kak Ty
masa nie semua dah pancit kak oiii.. Dari pagi kuar rumah....

yer, kita jumpa ogos... Kak Ty rindu lah dengan mata keliwon akak!!!

Lisa
sila jelaskan bayaran clown yg akak bawak khas dari kedah dulu ya....
hehehehe!!

Wanie,
takpe dik, akak ada. biar akak backhand diaorg nie...
muahahaha

Cath J said...

Wowwww.... jeles I.... Pink semuanya... ;-p