CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, July 7, 2009

Stage Pavillion



Kin singgah kat Stage, Pavillion...

Nie first time nak cuba try product Stage nie... SA kat sini memang peramah dan murah senyum, kiranya tak pilih bulu lah....

Pendek kata, saper yang lalu-lang, habis semuanya disapa...




MrHazizul muka dah ketat, katanya harus sampai di Damansara kul 6pm. Kin pun menggunakan masa yang amat pendek untuk mencuba product nie...


Pendek tak pendek, about 15mins jugaklah kat sini....



Aries'sya memang suka bab mekap-mekap nie, kalo tak caya tanya Cintawanie....

Betulkan dik....



Kin cuba nie dulu coz MAC punya ada lagi.....

Hermmm, Compact powder nie okay jugak, menarik hati.. Harganya not bad lah, kira okay dan tak jauh beza dari MAC.... Nampaknya boleh repeat lagi nie...

Kali nie kalo pergi nak lama sikit coz Kin ada voucher RM50.. Takkan nak biar jer kan, tak baik membazir !!!....Muahahaha.....

Alasan!!!


p/s:Wanie, turun KL kita repeat sini jom!!!

11 comments:

rizz said...

nk try gak lah mekap ni..cntek x kak? hehe

tulipurple said...

dah lama dok ushar mekap nie...tp,tak terjejak2 lg...review kin mcm memberangsangkan...jon date kat situ..hehe

mummysya said...

rizz
chantek yang... so far ok!!!

Tulipurple
jom. bgth bila jer, kita kan ada no masing2....
boleh sembang sekali...
muahahahaha!!

alina said...

kin....

den ngan kak guess ni ha layan elianto jer...x tcapai akal nk beli stage ni.Kito org wakilkan kat ko jer la huhu

mummysya said...

Alina
yor!!! den pon bukan boli tiap2 bulan pon....

Kalo tetiap bulan, kono hompok den dgn bangku kang....

Ko sajer kan, umpek den dgn Kak Guess....

Cik Wanie said...

mmg cantik kan alg,
adk pernah ckp dulu ksn,
hik hik hik...

lps nie blh lah alg make upkan adk;)

Hezesuze said...

haruss di coba...

Jiejie said...

coba ...ku coba..
pinjam long ..huhuhuh

Fara_Adura said...

Wahh..stage ek..kan ke ajl ari tuh stage yang taja..cam besh aje..rege pon besh gak kan..fara pakai bese2 aje.. :D

Try ar mekap sekali pastu masuk blog..hehe

rillys said...

kalau dah nama anak perempuan mmg harus ke arah mekap..hehe

mummysya said...

Wanie
alahai dik!!!
akak taknak potong line you!!!!

Kak Suze
coba jgn tak coba!!!

Jiejie
Hafeq kan ada...
muahahaha

Fara
ok gak... not bad... murah plak tu

rillys
mengikut katanya kan...