CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, July 15, 2009

Status Mummysya


Alhamdulillah....


Kesihatan Mummysya semakin pulih. Asthma pon dah kurang berbanding 3 hari yang lepas....

Risau jugak since Mummysya asyik deman-deman, tetapi setelah 2 kali menjalani ujian darah rupanya mummysya diserang demam yang berpanjangan kerana infection dari sinus nya...

Tapi, ada satu lagi berita yang kurang enak... Berita yang bisa buat mummysya nak demam balik.

Petang semalam Mummysya direferkan pada Pakar ENT (Ear, Nose & Throat).

Hidung Mummysya mengalami sinus yang agak teruk. Terdapat dua bengkak yang menggangu pernafasan Mummysya.

Mummysya telah membuat scan dan disarankan oleh doctor untuk menjalani satu pembedahan di hidungnya.....

Alamak, bila dengar jer pakar ENT tu cakap nak operate, demam balik Mummysya...Hehehe!!

Ermm, knowing yang Mummysya nie memang penakot bab-bab nie, bab ubat ker, bab jumpa doctor ker atau apa sajer yang berkait rapat dengan hospital.....

So, aku sebagai suami hanya boleh menasihatkan yang terbaik buatnya selebihnya biar tuan punya badan yang decide.....

Esok, Mummysya akan menjalani satu lagi scan. Apa nama ntah, Ct-scan ker aper. Lupa.....

Apa-apapon, semoga segala akan berjalan dengan lancar dan paling penting Mummysya tak demam lagi......Insyallah

Terima kasih buat doa kalian semua, semoga Mummysya boleh pulang dengan cepat.....

Aku pon dah boring, esp bila tengok bini aku boring tido kat hospital....Hehehehehe!!!!
MrHazizul


p/s: Mummysya kirim salam pada semua

11 comments:

aRe_uDear said...

lame x layar blog member2... adeii mummy sha x sihat ker paper pun makan ubat n jaga diri ok.. sal bowling tuh cam best jerw tpi wat malam n jao ler plak hohooo...

danishahumaira said...

lynn sarankan kin ikut je la ckp Dr tu, ramai kawan lynn lepas operation tu alhamdulillah bertambah baik, takut kalau kin biarkan takut melarat jadi sakit lain pulak, hopefully kin cepat2 sembuh k

mama tisya said...

alhamdulillah mummysya beransur pulih...

alina said...

aku pung dikelilingi oleh org asma...kat umah laki aku kat opis kak guess aku...
Tapolaaa... small meta jo asma tu.Ado laie yg sakit teruk...

Be cool ha!

*ayu* said...

alhamdulilllaaahh... syukur

momguess said...

KINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
aku rindu sama kamu!!!!!

lily lotus said...

alooo..hehe..ly nak inform dah tukar blog baru..nnti free2 singgah n update link ekk..many thanks!

http://myrillys.com

rizz said...

adeh operation ke bang? hoe get well soon

lily lotus said...

salam kembali ;)

ai said...

cepat-cepat sihat tau kin...

Mummy Dasy said...

get well soon...
insya'allah operation tu x memudaratkan