CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, July 22, 2009

Syok arrr....

Huuuuuu... Yummmy katanya.....



Syoknya minah nie main air kan. berendam lama-lama boleh kembang kak oiiii....

Masa nie, hari Kin discharged dari ward, dia ajak Kin pi bawak dia swimming pool. Alahai, mummy baru nak rehat, kakak dah ajak bersuka-ria....

Dia siap bagi cadangan, kalo macam tu mandi dalam bathtub jer, siap pakai bikini lagi.... hehehehehe!!!

Nampak sangat ko dah godang kak, dah tak muat bathtub tu nak isi kakak...Ngeh!!ngeh!!

Pandai malu plak tu!!!! Mummy terpaksa crop tang seksi tuuuuuuu!!! Bahaya!

Cuba bayangan kalo kita pon boleh buat mcm Aries'sya, beli yang family pool tu berendam anak beranak depan rumah... mesti besh kannnnn!!!!


p/s: BETINA nie makin dibiarkan semakin jahat!!!!

11 comments:

*Miss Geli^ said...

wahh..betol betol..ada bathtub untuk saiz keluarga..beremdam bersama keluarga..nak lagi seronot dan meriah, ajak jiran tetangga sekali

~mamazahra~ said...

comei jek nengok aries'sya berendam lam bathtub tuh...
siap ngam2 jek bdn ngn tub tuh :P

EIJAM'S FAMILY said...

kin comel yerk anak dara u.... geram tgk ngam2 jerk die dok dlm tue..

atty's said...

alahai ariesya..pandai lak kasi idea..

Cik NeyNa said...

Tak TahAn aDa pArT yaNg kEnA senSorEd Tuu...
haha..

A D I A said...

alaa tomeiinya anak dara u.. siap ada itik2 teman tu.. tak dapat pool, bathup pun jadi laa

Zuhaini said...

comelnya bath tub ariesya! hihi.. :)

momguess said...

aku kalo nak berendam
ngn p tam jer
boleh???
keji nyerrrrrrrrrrr!!!!!
gatai betol aku nie!!!!

rizz said...

wahh mndi! hehee

Mrs Taj said...

klu akak jumpa family pool tu jgn lupe habaq kat ceq tau..nk beli jgk..berendam sesama mmg beshhhhhh! ahaks...

Mummy Dasy said...

huhuhu awak dah besar Aries'sya mana boleh masuk dlm tub bb tu lagi...
tapi cute pndi lak tu malu