CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, July 20, 2009

Syoknya Dia....


Masa Kin tengah duk sms, tetiba Kin nampak nie.....


Mummysya : Kakak, apa kakak buat nie....

Aries'sya : Hidung kakak macam ada sesuatu..... (masa nie Aries'sya memang tengah selsema)

Mummysya : Owhhh... Apasal kakak korek hidung Kakak, kan mummy selalu suruh buat time mandi dalam bilik air....

Aries'sya : Alah, takpelah.... Kakak okaylah Mummy....

Mummysya : Nie bukan masalah okay ker tak okay, masalahnya anak dara tak chantek korek hidung depan orang.... nanti takde boys nakkan Kakak...

Aries'sya : Kakak buat kat depan Mummy lah, bukan depan orang.....


Aries'sya : Kakak rasa kakak dah dapatlah Mummy...

Mummysya : Hah!!! Dapat apa???

Aries'sya : Dapatlah benda dalam hidung kakak nie.....


Aries'sya : Kakak taknak lah kawan Mummy.

Mummysya : Sebab apa?

Aries'sya : sebab Mummy ambil gambar kakak, Mummy nak masuk dalam blog kan....

Mummysya : Taklah, sajer jer Mummy nak simpan......


Mummy rasa, Kakak lah yang paling cute sekali pernah korek hidung depan Mummy....

hehehehehe!!!!


p/s: alangkah

14 comments:

:: HUSNA :: said...

takpe.. ariesya kecik lg..
nnt dh besar jgn buat dpn org ye..
malu...
hiks~

ai said...

meh aku try korek idung aku lak..tengok cute ke idak! keh keh..

tulipurple said...

haha..dah masuk blog ni seantero dunio lah yg nengok ek..hehe,cute!

psst...tu dah cuci tgn lum..huhu.

mama iqa said...

hehe..lawak la ariesya ni..

Zue(Juju) said...

pandainya dia berkata2 hehe

LimeLoLLipop said...

hahaha..comel je..xpe ariesya kecik lagi...tp nnt time die dah besar, die tgk blog ni mst ala2 malu.. ;)

ratna said...

alahai..tiutnya la dia tu. pandai lak bercakap.

Nem0 o0h Nem0 said...

haha comell jek..

Kaseh said...

hehehe comel jek... aiyok mummy kalau kakak baca blog ni nati.... dia nampak mummy buh gamba dia... :P

aRe_uDear said...

eeeee dak kecik nie men korek2 idung lak die yerr.. hahahaaaa...

Y@ZeD@ said...

uishhhhhh kakak.... lps korek wash hand ke tak?? hihii

cute jer mengorek bijih tuhh ekk!!

hepy tgk kin dh semakin sembuh..!! go go girl..

alina said...

owh ariesya...sekilo bape hengget jual bijih ?? hhe..ade org geli ke?? biasaklah tu beb! korang sume tak korek idung ke....huhu

mummysya said...

Husna
masa nie nampak mcm cute jer, dh besar mcm buang tebiat plak kan!!!

Ai
sila bersopan santun...
muahahahahaha!!!

Tulipurple
siap dgn dettol lg tuh!!!

mama Iqa
siaran langsung, takde ulangan...

Zue
hehehehehe

LimeLL
hehehehe... Masa tu entah ada lagi ker tak kan...

Ratna
mulutnya mcm bertih jangung...

nemo
kecik2 chomel lah... besar???

Kaseh
alamak, bocor nanti... malu dia...

are_udear
hehehe

Yazeda
siap dgn dettol lagi tu...
TQ dear

Alina
a'ah kan... nak malu2 plak!!! Ko memang benda macam nie tak pernah malu kan, popular lagi adalah...

Mama Qaseh said...

Hehe walaupun ngah wat aksi mengorek bijih tue..Aries'sya maintain kiut laa sayang..