CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, July 7, 2009

Taman Pudu Ulu


Nowdays, kin suka pegi Taman Pudu Ulu, dekat juga merupakan faktor utama... hehehe!!

Taman nie tak sesak sangat macam Tasik Permaisuri or maybe orang masih tak aware akan kehadiran Taman yang baru nie ....

Parking senang cuma kat sini takde org berniaga macam kat Taman Tasik Permaisuri
....



Last Sunday, kami ajak aries'sya kesini lagi...



Rasanya bukan sahaja Aries'sya happy dapat pegi playground, malah kami suami isteri juga happy......

TAPI ada yang lagi happy dari kami?????


Mereka berdua lagi happy... Double triple happy. korang berdua gediks kan....



OMG, Aries'sya adalah orang yang paling happy dapat boyfren baru....

Orang kata, bukan Kin kata tau!!! kalo nak anak kena tackle mak dulu kan... Tapi nie lain kes, kalo nak aunty kena tackle anak buah dulu....

Muahahaha.... Hello ZulHafeq....


p/s: AWAS ko!!!

6 comments:

momguess said...

kin....
ko pandai iyo main badminton tuuu
ker ko pegang jer raket tuuuu???

hhahaahaha

alina said...

ala kakk...dia eksen je posing tu.

mummysya said...

Kak Guess

Den diri togak jor kat situ kak, sementara mak den snap pics den laki bini...

Alina
ha!!! susah2 jer nak jawab tadi,...

tahu pongggg!!!

Cik Wanie said...

hik hik hik,
pandai jugak korang semua main badminton,
nanti buat lah tournament badminton plak yer,
kita lihat siapalah juaranya;)

EIJAM'S FAMILY said...

xtvt yg bagus sihat gitue...

miss jiejie said...

comel nye kiteorang ..muahaha