CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, July 3, 2009

Tupai-Tupai


Ingat tak conference nie...

Kin a part of committee yang bersama-sama menjayakan ICC Conference yang pertama... Clap-clap to all committee members.

So sebagai menghargai penat lelah kami semua, our advisor dan big boss telah menghargai kami dengan membelanja kami semua makan..... Tempat yang dipilih Tupai-Tupai... Yeayyyyy....

Muahahahaha... Makan ramai-ramai, saat yang paling besh!!!!




Muka ceria dapat jadik boss kat belakang walaupun kete sendiri... Muahahaha...

Thanks Abg Zam coz sudi melayan kerenah adik ko yang mengada nie.... Naser pon syok ar dapat lepak.....



Sebahagian dari Kami....


Syoknya makan-makan.....


Naser gila glamour... Asal nampak camera, harus pose okay....

Menglamourkan orang dengan cara baik, takpekan!!!!




Kin makan Ikan Patin masak tempoyak... Muahahaha... belasah nie jer, sedapppppp!!!


See, hebatkan i makan.....


Banana split yang dikongsi kasih bersama Abg zam dan Naser.....


Lady Boss.....

Makan sampai semuanya senak... Muahahaha....

Thanks to d' Lady Boss yang bersusah payah menghargai kerja kecil kami... Insyallah, next year ada lagi... Hope boleh berkerjasama semula......


p/s: iri-hati ke makan hati

8 comments:

CaMaRPuTiH said...

kita suka makan steamboat dier. best2!

kojah said...

sib baik xterliur sbb dh mkn...hehe

rizz said...

rest tupai2 mmg besh klau g.lauk pon sdap hehe

Nana said...

lama dah xg sini.Environment sini mmg bez kan

niza said...

sonoknyer dia mkn...licin abis...

mummysya said...

camarputih...
dh pernah try dulu, besh gak!!!

Kojah
hehehehe...

rizz
kita pergi ramai-ramai lg besh, ajak kak Suze nak....hehehehe!!!

Nana
sila dtg selalu ya

Niza
nasib baik tulang tak boleh telan!!!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

adess kelaparan huhuhu

mummysya said...

@nna
hehehehehe...
sedapppp