CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, July 2, 2009

UNTUK DIJUAL


SOLD


Kasut nie Kin beli di VINCCI hari selasa lepas......



Kin suka sangat design kasut nie, dan masa cuba Kin terus pakai saiz 6, walhal kaki kin bersaiz 5. Kin pun tanyalah SA tu samada saiz 5 ada tak.... Katanya takde.


Dek suka punya pasal, kin beli jugak, ingat boleh cuba sarung coz ada sesetengah kasut muat saiz 6. Tapi hari tu masa pakai, terus tertanggal-tanggal....

Hampehhh betul....Hari tu muat jugak, masa pakai nie terus tak boleh plak.....

FYI, kasut nie lembut dan tak keras, sangat besh untuk dipakai.....




So, Kin kena let go....

Ada sesiapa berminat. Kin beli pada harga RM69.00

Kin nak jual pada harga RM50 sahaja... Baru dan berkotak lagi.... Kin nak cariks balik design nie, kat mana-mana kedai VINCCI....

Ada sesiapa berminat????


p/s: silap lah

10 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

alamak..size 6???

jaja size 8 lorr.....huhu!

aRe_uDear said...

Salam..mummysya..thanks k ronda2 blog ayu.. rase time gathetering ari2 mummy ade kan3x?? jom tukar2 link jom..paperpun slam kenal2an ler erk.. heheee..
ermm.. 1 lagi mak maklum kat mummy..
CONTEST TUE DAH DILANJUTKAN HINGGA 20 JULAI OK.. JOM.. JOMM MASUK.. SEMPAT LAGIK...

Cik NeyNa said...

KiN..
aI pOn aDa KaSUt nIh GaK..
TaPi bIAsaLah..KaKi aNak GaJah..
saIz 8..hahaha..
canTeK kan..
naMpak sMArt Jer...

atty's said...

adeh..kty size 7..lawa bangat ..seh ..

Hezesuze said...

aiyoooooo!! nape x saiz 4....kalo idak akak da rembat dulu...hehehe

nan ado rejeki kekdahnye...huhuhu

Ummibatrisya said...

cantik :)

siza 6, ummi pakai size 7 :)

cantik wedges kat entry bawah2 ini, berapa ye ?

available lagi ke?

rizz said...

tantek ksut tu kak hehe

*Miss Geli^ said...

owhh..ai suker vincci..tapi saiz ai 4 kin, kekadang 5...

design memang cantik....

lady D said...

cantiklah design dia....minat gak tapi lady D saiz 4...hukhukhuk

ratna said...

kin.. mmg kdg2 kaki kita ni bole muat saiz yg lain.. dan kaki kita ni pun ada time2 yg mengembang..time tu bukan la saiz kaki kita yg sebenarnya. saya pun tak sure la bila time kaki mengembang.