CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, July 30, 2009

Yunkies Hut @ Bangi


Kak Ty, kin curik 100% pics dari blog Kak Ty tau....Muahahaha!!!

Kak Ty dah siap edit, chantek kan....



Entry nie bapak punyalah lama tertangguh.... Walaupon saya isteri photographer, saya juga macam yang lain kena beratur untuk menikmati pics hasil tembakan suami saya....

Dan file nya semua sangat besar dan memerlukan masa untuk meng-editnya.... banyak sangat kah masa Kin nak buat semua tu... nasib baik punya rakan-rakan yang memahami....

kak Ty, TQ... I lap u lah....


Makan malam nie di-plan oleh Cikwanie kita. Kin membontoti sahajer bersama yang lain...

Kata atas pokok, rupanya kat bawah, ceh baru verangan nak berview kan malam dibawah cahaya bulan diatas pokok.... Hehehehehe!!!



Kak Ty
tu duk leka tengok keliwon, sampai mata pon tak pandang benda lain.....

Mas, wanie, nak tahu tak... Antara punca kenapa mata kak Ty nampak lain sebab dia terpandang Keliwon masa kita duk berfotogediks....hehehe!!! scary you.

Cendawan goreng kat sini adalah terhebattttt!!! Mas betul-betul pulun habis.... Diet nasi, tapi habis cendawan dikebasnya.....

Kin dan
Mas datang bersama pasangan kami sahaja, tanpa anak disisi... Ala-ala dating gitu....


Nampak tak muka Kak Ty ada takut sikit, masa nie dia dah nampak ekor Keliwon.....

Masa nie plak Kak Ty tak boleh nak tahan perasaan takut kerana dia sudah ternampak bayang Keliwon di lens MrHazizul....


Akhirnya kami pasrah dengan cara berfotogediks ajaran Mas...

Mas, ok lah... Ala-ala gegurls gitu kan....

TQ so much to Cikwanie coz tajaan makan malam yang best itew....

Wanie, jangan lupa class kami ya...

Ada sesiapa berminat???


p/s: terlampau berat!!!

11 comments:

Cik Wanie said...

owh ye ker,
patutlah kak tty susah sgt nak tgk lensa abg zul,
rupanya dia nampak ekor "KELIWON",
wakakakakakakakakka...

u are most welcome...
happy bila dpt bersama kalian..

psssttt,
wanie ingat lor plan besar kita tue,
hik hik hik....

~muahxxx muahxxx muahxxx~

★ Nu♥ℜul ★ said...
This comment has been removed by the author.
atty's said...

memula..aku nak gelak..ko nak curi..curi ar ..kin..aku pun cilok kat fb wanie..wakakakka..

ayork..time tuh bulan mengambang suku ko..scaary aku weh

plan..pelan..pelon..jgn tak jdk tau..

~mama danish~ said...

wah...mummysya, ayik buat n3 mkn2 jer tau!!! ni yg buat ida terliur nih...

RIS Racing said...

ishhh asyik gath mkn jek ni...ekekeke

syafawani said...

beshnye mkn2..acara paling wani sukaaaa..hehe

mummysya said...

Wanie
tak perasan ker yang....

Harap2 Kak Ty kita tak kawan dengan Keliwon lagi....
Muahahahaha....

Dik, TQ for the pics ya...

Insyallah, ada masa kita jumpa lagi.

Kak Ty
Ko pon curiks. dasar kita nie pencuri pics kan... Tapi berizin dowhhhh!!!

Mama danish
hehehehe!!! dah rezekinya tang makan.
pasrah jer lah!!!

RIS Racing
nak join sekali pon boleh!!!

Syafawani
akak pon suka....
muahahahaha!!!
org kata rezeki yg ditolak, musuh yg diundang kan!!!

alina said...

ateeee...makan aje keje kome ni haaa....

alina said...

ateeee...makan aje keje kome ni haaa....

[-suziey-] said...

hohoh..sgt rajin uols beraktiviti..projek ape plak kali ni? hehe

mummysya said...

Alina
ko marah eks, sampai duo kali comment nie ha!!!

suziey
nanti kita YM ya...