CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Saturday, August 15, 2009

Ani Sup Utara Lagi


Semalam MrHazizul dan Mama sepakat nak makan Sup. Then kami zass ke Ani sup Utara kat BTP.

Oh yer, MrHazizul menang tempat ke-2 peraduan
nie. Alhamdulillah...



Minah nie susah betul nak bergambar sekarang nie...

Bagai nak rak Kin ajak dia pose, tapi dipalingkan mukanya.....



See, mengada-ngada kan...

Makin besar makin rapat, memang Kin kena ada dengan dia 24/7. Tak boleh berenggang, tapi bagus jugak, ada teman ke hulu-kehilir....

Tak lama lagi anniversary Kin yang ke-4... Kejap betul rasanya, sebulan lepas kahwin terus mengandung... Wah!!! Rezeki kan.....


Kin suruh dia tengok Kin, gini caranya dia buat....


Oh, Meehun Sup adalah makanan kesukaan Aries'sya... Makan dengan cili kicap....



Dah beberapa kali Kin perhatikan, branch kat Bandar Tasik permaisuri nie sangat FAIL bab² ambil order, ada ajer tak betul....Lepas tu order lain dapat lain, boleh dikatakan setiap kali okay!!!

Finelah, kalo memula buka then ada salah, tapi bila dah masuk berkali-kali, ko pon akan boring kan. Rasanya dah 7 kali Kin makan situ since dibuka... Then bila tanya balik, macam tak pasti either makanan tu macmana???

Alahai!!! Rasanya Ani Sup Utara nie memang dah famous sasangat kan, naperlah service macam nie???

Semalam ada satu lagi incident, yang tak diorder tapi dikira sekali dalam bil. Aahai, kalo ikut MrHazizul dia kata takpayah lah, biarlah....

Hello!!! Nie contohlah kan, Kalo seorang overcharge RM5, 10 orang dah berapa?????

Entah, maybe lepas nie kalo jadik jugak macamnie, kena buat sesuatu...


p/s: Blackberry for Him

10 comments:

qyla said...

sodapp sangat ke eh sup utara nie?

nak gak try..

kat area mna eh?

Softtouch [Hanim] said...

xpernah cube lg lah kin...nnti nk cubelah..ariesya mkn sup ngan cili kicap?pndai ekk dia mkn ngan cili kicap..tahan pedas ariesya ni yer...

Kaseh said...

4 tahun da usia perkahwinan kin.. alhamdulillah.. rezeki dapat ariesya.. bila nak dapat lagi sorang yang.. boboy plak... larikkk

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

waa sedapnye...i kat melbourne ni tak merasa aa semua tu..kalau nak kena buat sendiri aje...

u telah membuatkan i nak masak beehon soup mlm ni..huhuhuh

rizz said...

dkt ngn umh tu kakk hehe

Nana said...

sgt peberet ani sup utara ni
slalu mkn kt medan mara tu

lily lotus said...

erk..pandai dia mkn dgn cili kicap ekk

puanrazma said...

meriah nyer Kin gi makan2..promote srupa "Jalan2 Cari Makan" ajo

Dj Epoi said...

Walaweeeeeeeeiiii

Dah Top selalunya camtuh ar jadiknya......

Hello geng...kalau susah2 sangat lpas nih......kita PEKENA Maggie Sup Bungkus jer cakap kat Mr Hazizul heheheheh

MAggie FAMA ker...MAMA ker!!! hahahaha

mamaadam said...

eh ariesya tak takut pedas ke.. terer la dia leh makan sambal kicap.. hm kalau restoran camni kena la komplen..kita ada hak ape