CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, August 28, 2009

Aries'sya Terkini


Semalam Petang lepas keje Kin bawak Aries'sya sekali lagi ker clinic coz matanya bengkak. Risau plus takut dibuatnya, awat plak dahi yang luka, mata plak yang bengkak.


Rupanya, nurse yang malam tu duk bandage dahi Aries'sya dengan tahap kekuatan yang melampau hinggakan bandage tu menekan urat mata Aries'sya.... Huhuhuhu!!!

Takutnya....

Takpelah, Kin sebenarnya takut effect lain plak. Maybe nurse yang shift malam tu duk ralit membandage sampaikan tak terperasan yang kain tu tertutup sedikit kelopak mata Aries'sya....

Kin taklah marah sangat coz malam tu diaorang bagi service yang superb, kesilapan kecil yang tak merbahaya sangat.

So petang tu, nurse yang memang suka melayan Aries'sya sejak dari baby lagi nie, bandage semula. balut elok-elok atas kening Aries'sya...

Alhamdulillah, lepas balut semula, mata dia okay kembali.....

cenggeng sikit semalam, maklumlah dia masih takut lagi kan...Takut sakit yang benarnya..

Masa nie Nanny duk peluk Aries'sya untuk tenangkan dia...

Alhamdulillah, luka Aries'sya nampak semakin pulih. Terima kasih pada yang sudi mendoakan kesihatan Aries'sya dan berkat doa kawan-kawan semua, Aries'sya semakin pulih dan sihat... Makan pun semakin berselera....

Dari clinic, Kin terus balik rumah. Aries'sya request nak pi KLCC. Nak makan dan beli toys katanya...

Wah, Wah, Wah!!!! Mentang-mentang time sakit gini, semua duk peluk dan tak lepas dari tangan & bermanja-manjaan, masa nie mintak apa pon dapat... hehehehehe!!!

Takpelah kan, kalo ada duit sekalipun, hati tak senang tak guna jugak kan....

Kita layannnnnnnnn dulu....


p/s: jika inilah sahaja

10 comments:

mEiZ SHA said...

hehehe
btol tu..:)

ada wit sedih pun x gune...;p
yeah ariesya da sehat..
syukur!!

Kaseh said...

wish bleh hug ariesya... takper kalau spent duit utk anak2...rezeki ada..

n0n0n said...

nyempat lagi request tu?syukur la smua ok

Elyn said...

wah sempat ajak pi KLCC tu!!! hihih

eedany said...

ciannnn aries'sya.
semoga cepat sembuh adik.

nangis-nangis pun cute!

alfa juliet said...

dah ajak gi klcc tu hampir sembuh lah tu..hahaha

zai@umiaiman said...

lega hati aries'sya dah sembuh...

atty's said...

lega ariesya dah okeh ..nasib dpt detect awal pasal mata tuh

amboi ariesya.sempat lagi ajak sopink..hehhee..

puanrazma said...

alahai..kesian nye aries'sya..mujur xkena mata..tp kena sntiasa check-up mummysya..ape pn moga aries'sya cepat smbuh ye cayang

alina said...

ater...ariesya wat jer request bebanyak..kalu tak asik mummy jer yg jimba kannn...kekeke