CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, August 25, 2009

Bersahur Dimana?


Ceh!!! Macam segmen Sarapan dimana plak??? Hehehehe!!!


Actually, Kitaorang memang dah plan nak sahur sama.. Kebetulan malam tu Kin bawak Paksu dan Maksu Kin pusing Putrajaya, sampai rumah dah hampir kul 3am...

Sampai jer rumah hantar Mama terus call Mohsein & Lisa...



Janji kat Kayu, BTP kul 3.30am. Surprising giler bila tgk Tasya rilex jer berjaga tak nangis. sampai Kayu dia layan bola plak...hehehehe!!! So cuteee.

Kin berdua jer dengan MrHazizul coz yang lain dah tak tahan mata.... Aries'sya tido awal plak, sangat pelik!!! hehehehe...



Rasanya nie first time
MrHazizul snap pics gayak gini.... Agaknya dia boring asyik takde gambor dia kot... Apasal U tak cakap, takyah susah2 mcm nie, i pon boleh snapkan, u tinggal kena SMILEEEE jer.... :)

Borak punya borak, kitaorang end up around 4.30am. Mohsein kena ke downtown plak. Kitaorang kena sambung tido daaa....

Sekali sekala sahur kat luar besh jugak, sejukkkkkkkkkkkkkk.....


p/s: kekadang dia fikir betul

10 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

blom pernah bersahur di luar....

:(

farish sinclair said...

wahh shor kkt kayu

KV said...

blom pernah bersahur kat luar. Sahur kt rumah pun malas. Hehe

momguess said...

bile ko nak
BERSAHUR
BERBUKA
BERRRRRRRRRRRRRRRGOZIPssss
ngn aku???

rasp said...

syiok gak kan skali skala dpt kuar bersahur...

prebetsabu said...

mrhazizul adalah dijangkiti Sindrom Kurang Daya Tahan Apabila Bergambar...

sindrom ini mmg akan menyeerang photog..

simtom2 dia adalah camho pabila line clear camtu la..

ahahahahha

ubat?

belom diketemukan...

mummysya said...

jaja
sekali sekala cubalah, time weekend.. besh juga...

farish
sedapppp kat sini...

KV
a'ah, kekadang malas nak bangun kan.

momguess
ko bagilah no tipon kak oiii...

rasp
seronok sis!!! harus dicuba.

PS
hahahahaha...
bukan berjangkit dr ko ker???

n0n0n said...

mana gambar tasya layan bola?nk gak tgk mcm mana cute dia tu?mcm best je sahur luar....nk itot....

masviona said...

tak ajak pun......hehehehe

mummysya said...

Nonon
alamak, lupalah dik

Mas
tggu. Nanti nak buat jemputan nie.. Muahahaha