CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, August 20, 2009

Bye Bye CikWanie


Bye-bye Wanie.....



Nielah satu-satu pics yg ada....

Masa nie semua ada nak hantar Wanie pulang ke pangkal jalan Alor Star, Kedah... Hehehe!!

Masa otw, hujan masyalah lebat giler selasa petang kan. Knowing yg kereta kecil ku adalah manual bukan auto, so sangatlah menduga perasaan okay bila time jamed gila babas!! Pokok tumpang merata-rata sepanjang Jalan Loke Yew dan Chan Sow Lin.

Mas & Lisa dah sampai dulu, kin kena balik ambil wanie dan mama...MrHazizul & Zulhafek takde coz ada futsal....

Maka nya CikWanie dah selamat pulangggg....

Insyallah ada masa, rezeki dan jodoh kita jumpa lagi ya dear.....


p/s:nantikan dari dia

3 comments:

atty's said...

kty pun takdo masa nie..
kat bangi pun ujan lebat time tu pasar malam..pokok tumbang merata..malamnya ,.aku tak sht ..huhuhuhuh

Cik Wanie said...

tq tq tq,
Cik Wanie pun dah selamat tiba di alor star pada jam 8 pagi...

korang x tahu mcm mana perasaan diriku bila dlm train masa tue,
menangis ok,
yelah,
sedey tau nak meninggalkan korang,
korang sentiasa didalam hati wanie,
selamanya....

gonna miss u all,
till the end..

~hugs~

cikaida said...

kak kin!
i can see the red 'buaya'......
hahaha ;p