CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, August 19, 2009

CROCS Punya Pasal....!!!!


Kat Koperasi office kin ada buat sales CROCS... Murah giler babas beb!!!


Ekceli sales nie start hari Isnin kata my fren, kira Kin lewat sehari coz i juz tahu selasa, semalam lah tuh......

Masa pergi masyallah punyalah ramai umat.... Berderet kasut, bersepah-sepah.... Kin pon tak plan nak beli coz Kin dah ada satu, tu pun sangat jarang pakai.....



Kin rembat satu untuk Kin dan satu utk Aries'sya..... Yang jibbitz banyak-banyak tuh nak dilekatkan kat kasut Aries'sya....



Bukan Kin jer, bos kin pon sibuk jugak dengan Crocs dia.... Tu tengah matching kan jibbitz kat kasut dia....


Hah!!! berjemaah, Kin dapat time off katanya pi duduk kat koperasi shopping CROCS.....



mereka pown ada tau.... Muahahaha!!! Kak Wos baru kuar bilik bedah terus pi shopping CROCS....

Hai Kak Wossss!!! I nak coklat boleh????


Jibbitz nie murah, memula 3pcs @ RM10, then 4pcs @ RM10 then bila kin dah bertunggu tangga kat situ kin dapat XXpcs @ RM10....

Muahahaha!!! Suker giler beb!!! Siap ambil order kengkawan lagi.....


Tulah rahsia shopping???


Hari nie Kin rembat nie utk MrHazizul.... PS, apa macam beb????


Daddy, Mummy & Aries'sya

Alahmdulillah, jadilah sorang sepasang kan....

Lepas nie koperasi buat sales apa plak ek???


p/s: whatever!!!

14 comments:

alfa juliet said...

jeles jeles...ingat senang ke nak dpt crocs murah..

LimeLoLLipop said...

jeles la dapat XXpcs jibbitz for rm10 je...
nak jugak... bagi la tips2 bershopping sket.. :)

Elyn said...

wah apasal x ckp croc tgh murah..... nak gak rembat satu tuk wafiq!!!

~PakKaramu~ said...

Salam ramadan al mubarak

Uncle Dol said...

alamak.. lawa la pulak kasut mrhazizul tu.

tetibe terjatuh hati kt kasut tu.. ade saiz 12 tak..? hahaha =]

J@J@ / Bini The Rock said...

lawo ler kasut kamu...merah gitu..ai laikkkk!!

kasut mrhazizul pon nice la....wohoooo!!!

Cath J said...

Wahhh best nyer ada sales ni.....

Kalau ada bende2 sales ni...canang2 lah yerr... ;-p

qyla said...

yang hubby u punya lawa la.

adeii..

brapa murah nya tu ye?

lily lotus said...

eee yg u punya tu sgt cute! it's so u...

atty's said...

wah kan main lagi mv.com pun ado hah..

pakkal..takde baget..hehehehe

tasyanadia said...

kak sale tu dh abes ker
npe x kabo awl2
hehehhehe

alina said...

Wah meriah sungguh kasut anak hang no...aku tang beli kasut dia takpa..tapi tang ape kename nya tuh jibbitz...aku cam ralat sket nak beli.Kang tak dan den nak ber'jibbitz' dah tercabuit...buek sakit ati yo.

prebetsabu said...

eleh. takat kasut mrhazizul tu gua tak eran la..

sbb gua pun dah rembat gak.. hahahhaa.. siap ngn jibbitss comey2 lgiii

rasp said...

rezeki tu sis...
perrggghhh apsal laaa kat area opis i nie ngak ada sales camni uwaaaaa...