CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, August 11, 2009

Hajris Bistro @ Permaisuri


Dari
sini, we olls lepak kat Hajris...

Misi lepak kali nie nak layan teh tarik, ada olang mengidam woooo....



Memasing perut dah sendat, nak jugak layan teh mamak. Masa nie dah pukul 11.30malam. Biasalah kan, kami memang takde waktu tido yang betul....


Kali nie kiotaorang tengah plan nak bercuti. Ada beberapa option, bercuti dalam negeri dan luar negeri sambil bershopping...Dan yang paling penting harus bukan curi sekolah coz Cikwanie kita amat bzbzbzbz tarikh tuuuu... Mas, kita plan balik, Kak Ty nanti kita update akak ya...

Tapi bukan Aussie tau nok, ada orang suker kan entry Aussie tu.. Muahahahaha!!! Dasar mulut jahat ko kan!!!!



Kat mana ada Kin, kat situ ada mama.... Mama Kin akan Kin angkut sekali, takkan nak happy sendiri jer kan haruslah bersama family tercinta..


Oh ye, sebelum kemana-mana biasanya Kin akan tanya dulu samada mama okay tak kalo ikut kin. Kalo dia ada tu maknanya dia free lah, kalo dia takde tu maknaya dia bzbzbzbzbzbzbz....



Kami layan roti bakar cheese special....

Sedap cuma manisssssss........

Kami lepak till 12.30malam. Then memasing kena pulang sebab Dayang-Dayang senandung harus bergegas ke istana raja seawal mungkin untuk mengulit persiapan Majlis Puteri Avin Damia...Hehehehe!!!

Bangi, Maluri, Alor Star....


P/s: happy...

8 comments:

cendawanintim said...

shedapnya lepak2 sambil minum teh tarik...

*ayu* said...

teh tarik mamak mmg terbaek!

masviona said...

yes only 1 word can describe it.....HAPPY

u guys mmg the best n sporting buat idup weols n famili pun happy jugak....best kenal ngan uols semua hope akan kekal smpai bila²....amin

ofkoz....hikssss yg plan ke luar negeri tuh jom ler kita cepatkan sket agak² dh reda H1N1 jom kita serbu kin....i like travel² nih hidup terus jiwa yg lemah (wah ayat mantoppp lah plak mlm² nih...hiksss)

lily lotus said...

syoknya nak gi cuti2 ekk..apepun enjoy!

atty's said...

napa tak ajak aku sekali lepak..mamaks..

mummysya said...

Cen
teh tarik mamak mmg terbaik....

Ayu
awak minat jugak ker???

Mas
yg luar negeri tu akan Kin survey sebaik mungkin. harap2 H1N1 cepat reda kan....

me like travel tooooo. I lap Aussieeeeee....

Lily
mmg syiok kan...

Kak Ty
akak, ko kan demam. Ko jgn nak mengada ok!!

Softtouch [Hanim] said...

bestnya plan nk cuti sama2..kemanalah agaknya tu?...
sedapnya roti bakak cheese tu...terliur tgk...

Cik Wanie said...

nanti kita plan baik2 punya,
then decide,
yg penting,
kita akn enjoy sesama kannn,

I LIKE !!!!!

hik hik hik

btul2 x blh pegi masa cuti sek,
rezeki maaaaaaaaaaa