CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, August 12, 2009

Happy Birthday Avin Damia


Saat yang dinanti sudah tiba....


Segala persiapan sudah pon diatur, para Dayang-Dayang dan Memanda Menteri sudah mengambil tempat masing-masing sambil menunggu ketibaan yang dinanti...

Sebelum ketibaan Puteri yang di-rai, photographer bertugas menjalankan tugas yang diamanahkan supaya mencover segala area kejadian....


Hadiah ini bukan dari tetamu, tapi dari Tuan Rumah untuk tetamu dibawa pulang tapi bersyarat!!!!


Jelly Ckes yang mantop!!!


Makanan yang dihidangkan....


Antara tugas Dayang-Dayang, menyambut tetamu(s), Kak Ty selaku petugas kawat cam. Muahahahaha!!!!


Kek yang sodappppp...


Menandatangani buku tetamu....


Jeng-jeng-jeng....

Puteri yang dinanti sudah tiba, di-iringi bersama Bonda dan Walid tercinta....


Walid memberi ucapan penghargaan buat tetamu yang hadir... Undilah Saya!!!..

Wah!!! Gayak YB ko Nas...


Make-up tajaan SNS Anggun.... Berseri wajah bonda tatkala Puteri melambai-lambai para tetamu yang hadir...


Dayang-Dayang terulung berselempang PINK lagi.... Muka maintain sweet gitu....


Bacaan doa sebelum Majlis bermula.....

Bersambung....


p/s: terkedu seketika

22 comments:

n0n0n said...

mak aih...grand tul majlis?

Kaseh said...

alaahaii shueettt besday girl...kin nak kidnap gambo tau..

mummysya said...

nonon
alhamdulillah, rezeki...

kaseh
sila-sila...

Nana said...

cute gile sebeday girl mcm panten..hehe

rasp said...

demi berkat sepakat kengkawan jugaklah majlis berjalan dgn lancarnya...kudos kat uols...

mummysya said...

Nana
a'ah, macam perantin kan

Rasp
Alhamdulillah, semoga berkekalan persahatan kita semua....

Softtouch [Hanim] said...

meriah uolls...mcm majlis org kawin....best!...

Beautiful Disaster said...

cutenya parti dia.

masviona said...

alhamdulillah tanpa diorg nih semua tak berjalan lancar lah majlis hari ahad tu.....diorg nih semua mmg rawk.....eh kalu kata rawk nnti ms jiejie sorang je yg prasan.....ok²

diorg nih semua mmg besttttt n mantaoppp lah

tenkiu kin n zul seamili, wanie n famili, kak atty, akak nurul, nas, azli, pinkjamboo n yg lain...ramia giler kalu nak sebut sorang² nih

n buat uols yg sudi menghadirkan diri jugak buat yg tak kesempatan tuh insyaallah lain kali ajer deh

uols mmg best lah

mummysya said...

hanim
meriah, a'ah, esok2 adalah we olls pengalam buat majlis kawen...
hehehehehe!!!

Rynn
as cute as d princee kan...

Mas
kata kawan, kawan kena ada teamwork. Apa yg penting KERJASAMA!!!

Terima kasih juga buat tuan rumah yg sudi menjemput kami dan memberi kami penghormatan untuk bersama-sama menjayakan majlis itu...

J@J@ / Bini The Rock said...

wowww...best betol tgk...happy je semua...

Tak sabar nak tunggu N3 seterusnyer...mst byk pic2 menarik...

Elyn said...

owh ini besday girl yg siap dancing kat besday tasya ek!!!! hihi cute tu...

alfa juliet said...

mcm besar je majlis dia..kat mana ni kin

arapink said...

gahnya majlis ni..

mcm mana pulak sambutan untuk tahun depan yer....

Mama Mya said...

salam..

meriahnye best2 :)

atty's said...

takaci .tang gambar dayang.ilang sorang dayang nya..
tp aku tau ..mesti time tu yg ilang tu tgh berkawad kat luar..wahahahahha..nungguin tetamu..

alina said...

oit....i'm back.Wah2 dayang2 kunun....ader yg dayang bunting ker?..ater nak holiday obersea gak ker????? bila tu?

mummysya said...

jaja
mmg besh, SUPERB!!!!

Elyn
tidak syak lagi...muahahaha!!!

Alfa
Bangi dear...

Ara
semoga tiap-tiap hari, tahun dan semlamnya dimurahkan rezeki....

Tag tu nanti akak buat ya...

Mama Mya
Alhamdulillah, meriah!!!

Kak Ty
ko sajer kan kak!! ko tinggalkan ku keseorangan....

mummysya said...

Alina
woi!!! tetiba jer ko ada kan. A'ah, tggu jelah entry kami....hehehehe!!!

mana sobenir aku wei!!!

rizz said...

shanteknyaaa.:p

Faizah_Haris said...

wowwwww bes nyerr besday party tu...baju sedondonnn hijau pink u....kek pun cantik.....

Uncle Dol said...

penat... tapi berbaloi. sampai tak lalu makan sbb excited =]