CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, August 10, 2009

Happy Birthday Tasya


Sabtu malam, Kin and family,Jiejie & Zulhafek, Wanie dan Mama, Masviona dan Family ke BTR memenuhi undangan Lisa The PinkJamboo....


Tema haruslah berkonsepkan PINK kan, kata mummy nya PINKJAMBOO.
Petang tu ada kenduri doa selamat untuk FIL yang baru dianugerah kan pangkat D. hehehehehe!! Lisa, best kan.....


Chantek kan.... Happy Birthday Tasya, 1st...


Akak tetap Purple okay koleksi PINK sangat miskin, sorry ya Lisa coz tak mengikut tema... Tapi akak tak kisah, belasah jer....

Inilah salah satu sebab Wanie ke KL, selain dari projek yang kami anjurakan Jumaat malam lepas dan besday party.... Jumaat, sabtu dan Ahad, jadual dia penuh beb!!! Alor Star ke KL, macam Maluri ke Chow kit kan dik!!!


Amboi!!! Syoknya makan beb!!!


Happy Family...


Wah!!! Feeling glamour kejap diaorang tiga beranak, sana sini flash memancar-mancar, MrHazizul mengambil posisi belakang, lain sikit...

Tengok Damia, dia yang over excited nyanyi lagu besday sampai kitaorang dah habis nyanyi dia masih nyanyi lagi....So cuteeeeee...


Tengah duk berborak sakan... Kitaorang telah menakluki ruang tamu rumah FIL Lisa...

Tetamu yang lain lepak kat luar...


cake terbelah dua....


My lil princess tengah jilat cake....


Happy Besday Tasya sayang. Semoga menjadi anak yang baik dan chomel selalu....

Kitaorang lepak sampai kul 11pm, memasing dah mengidam teh tarik mamak. Minta diri, nak balik dulu then terus ke Bandar Tasik Permaisuri layan mamak...

Oppp!!! Layan Teh tarik mamak laaa.


Lisa & Mohsein, Tq ya jemput kami semua. Makanan semua memang shedap-shedap...

Mohsein, Tahniah utk Ayah ya, Kami semua tumpang happy...To olls, korang memang RAWKS!!!


p/s: lagi satu besday

9 comments:

PinkJamboo said...

kak kinnnnnnnnnnn, lisa nak bagi ucapan hari raya lagi!! hahaha... lisa tak update lagi kat belog. penat lisa tak hilang lagi. haha, esk lisa nak pi cuti,kak kin jgn rindu lisa sgt eh!! hehehe. it was really great having all of u there. appreciate it! Heart U!

prebetsabu said...

kin ko sorang je yg layan mamak... org lain layan minum n makan kat mamak...

Naik bas seorang diri,
Sofea tasya.. selamat hari jadiiii !!

*ko la ni kin wat kitorang demam nak beroantun je nih.. !!

ratna said...

cantiknya kek tu.. sayang pulak kena belah yerkkk

rasp said...

wah sana sini sambut besday...
and the kek...soooo cute..syg tul nak dipotong...

sis, aritu kita jumpa kat b'day princess avin... kita ada snap pics togeder2 gitu

i dar-link u k...thx

Mama Qaseh said...

So kiut Tasya tue kan..
Hepi Belated Bday cayang..
Wlaupun purple tetap vogue u..
Tekun btl muka Aries'sya msa ngah mkn kek tue kan hehe cumil yea sayang

lady D said...

rambut birthday's girl tue cacak tue....sempoi btl..hehehe

Cik NeyNa said...

Waaaa...
camnE Leh waT keK jaDi camtu??
KaGum..KaGum...

masviona said...

happy besday tasya yg cute mcm mummy n daddy dia

wah tahniah utk lisa yg dah jadi menantu seorang D...hehehehe nak wish tahniah jugak ler utk kin.....ahaksss

hidup lisa n mohsein....hiksss

Elyn said...

cantik gambar.... i nyer pic sume dah lesap.....