CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, August 5, 2009

Hartamas


DiSebabkan
nie dan nie lah faktor utama Kin lewat sampai Flea Market...

Korang tahukan yg last saturday ada Flea Market kat Hartamas. Cadang nak keluar awal, tapi ada tetamu datang so we olls kuar dalam kul 2pm...

Bayangkan sepatutnya perjalanan less than half an hour jadik 3jam.... Sampai sana ngam-ngam kul 5pm....


Masa nie semua dah sibuk packing nak balik...


Sempatlah jumpa Yana, Ceera, Peej dan Farah, pics pon sampai lupa nak snap.. Yelah, diaorang semua bz nak packing balik...

Dynas pon Kin dapat jumpa, tulah sangat sengal nak snap pics jugak...Muahahaha!!!

Diaorang semua dah nak berangkat pulang.... Luckily dapat borak kejap, sangat kejap.

Kin dapatlah sambar beberapa helai pants dan tops....


Lepas tu we olls singgah minum petang japs. Maklumlah perjalanan macam nak balik kampung, tension giler duduk dalam kete...


Roti bakar cheesee, shedapppp...



Lepas borak, kami tawaf keliling hartamas...


Knowing yang kat sini banyak betul butik, dapatlah beli belah sikit...

Muahahaha!!! Besh-besh, esp kalo ada yang belanja... TQ dear... I lap you lah....


p/s: ada jer tak puas hati kan...

6 comments:

Mama Mya said...

salam...

syioknye shopping :).. roti bakar cheese tue sungguh menggiurkan... kikiki

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

waa bes nyer dpt soping

momguess said...

wahhh
sakan ko nyoping yer

Cath J said...

Uishhhh nampak sedap sangat la roti bakar cheese tu....

mummysya said...

mama mya
shopping kan terapi..
muahahaha

anna
mmg besh!!

momguess
takkan nak sedey kak, haruslah bergunbira. kalo akak ada lg best!!!

cath J
shedap bangat!!

masviona said...

dynas dia mmg ada bukak butik kat sana kan...dulu masa kerja kat plaza damas tuh selalu gak jupe ngan dynas, lisdawati ferhad dan ramai lagi lah artis yg suke lepak sana

tp yg sah selalu jupe ngan azhar sulaiman ler...huhuhu...ada satu kedai makan nih azhar sulaiman suka sgt makan kat situ