CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, August 24, 2009

Hospital Selayang


Sabtu kan hujan.... Lebat plak tu, Kin cdang nak melawat anak Paksu Kin. Sepatutnya kami sampai awal, tapi ada hal lain yang perlu diselesaikan, ngam-ngam kul 1.45pm sampai sana...

Luckily sempat, waktu melawat habis kul 2pm.



Minah nie tak mandi lagi masa nie, angkat siap-siapkan terus zass jer... kalo mandi kang jawabnya takkan sempat punya...


Kiri tulah Amirul, anak Paksu Kin yang sulung.... Masa nie Kin dan Aries'sya tak naik, kami berdua tggu kat bawah ajer.

Nama sakit Amirul nie apatah, lupa kin tapi berkait rapat dengan sendi bukan saraf...

To date, Amirul masih belum boleh berjalan sendiri perlu bantuan. So Paksu Kin kena dukung dia lah....

Tadi around 10am, mama call. Paksu Kin sepatutnya balik ke JB dan Amirul akan ditinggalkan di Hospital Selayang. Paksu sepatutnya akan datang ke KL setiap weekend tapi tadi doctor call Paksu.
Doctor tak bagi Paksu balik, pagi tadi Amirul sakit dan sesak nafas, Paksu kata muka dia biru dah.... So at the moment kena postpond lah nak balik JB...

Sian Paksu, hopefully semuanya okay dan Amirul akan cepat sembuh....


p/s: moga dimakbulkan

4 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

semoga anak pak su mummysya tue cepat sembuh.. sian kat amirul tue.. minta2 semuayerk baik belaka..

alfa juliet said...

semoga amirul cpt sembuh....takut pula dgr sampai sesak nafas dia...harap amirul kuat

achee_b165 said...

hope semua baik2 belaka... amin

~p-na mama oja~

rasp said...

cian tgk amirul tu...kesian gak kat paksu u...
smoga kesihatan amirul bertambah stabil and pulih...