CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, August 5, 2009

Kayu Di Malam Hari


Lepas balik dr sini, we olls lepak jer kat rumah... Tension kan, berjam-jam atas jalan raya.

Lepask-lepak sambil tengok tv, MrHazizul ajak kuar makan. Sebelum tu pakat nak cariks DVD dulu kat Bdr Tasik Permaisuri...

Then masa nak kunci pagar, hp MrHazizul berbunyi telephone, telephone berbunyi, ada haiwan dalam bahaya, disana....Muahahaha...

Rupanya, PS yang call.. Cet!! orang baru nak tariks selimut, acara baru nak bermula... Muahahahaha!!! Sila buat-buat tak tahu ya...




PS dan Mas dari Selayang selepas shopping kat MV... Wei!!! lain kali ajak pi shopping sekali ler, baru complete.... Nie mana aci dengar orang tu jer shopping kan.....

Sebenarnya masa Mas kat MV, kami sibuk ber YM secara beramai-ramai termasuk Wanie. Duk sibuk nak tetapkan plan untuk jumaat nanti.

Nampak tu, si Avin Damin duk leka minum jus epal.... Bonda & Walid nya duk leka berbual...

Masa nie lebih kurang kul 11.30pm, tapi macam siang rasanya.... Cuba call Lisa, ajak lepak sama. katanya hari tu sibuk mengemas seharian, penat dahhhh...



Lepak punya lepak dah hampir kul 1am...

Time to go back daaa... Dari Kayu, Kin terus pi KL bawak Aries'sya ronda-ronda KL...

PS & Mas, thanks ya coz calling-calling we olls ajak lepak. Thanks juga to Mama, Miss Jiejie, Zulhafek, Miss Elaine & Jeff sbb sudi lepak berjemaah dengan kami...

Ada sesiapa minat songket????

7 comments:

Cath J said...

Best nyer lepak2 ni...hihihi...

Cik Wanie said...

masa nei adk dah tahu dah sbb kak mas dah bilang sama adk,
wakakakakakakkaa:P:P:P;P

adk rindoo KAYU:P

qyla said...

apa kaitan kin ngan jijie eh?

saudara ke?

PinkJamboo said...

Kak Kinnnn, hajat di hati mmg nak join sgttttttt, tapiiii, flu teruk gila akibat dok mengemas seharian..sowyyy..takpe, malam nie kite dating yer..see ya at 9..take care kak!

mummysya said...

cath
memang besh... u should join us one day dear...

Wanie
owhhhh... tau yer!!!

Qyla
adik bongsu saya yg gediks terlampau...

Lisa
yer, kita makan bakso sekali ya..

masviona said...

wah dh keluar n3 nih...leh ler saya mengcopy gambar²nye...hiksss

maklumlah syok berborak sampai terlupa nak snappy²...gitu kan

Tenkiu untuk kin n famili sbb membelanja weols minum² malam tuh...tq nnti kita jupe lagi k

lovelywa said...

klau bab makan2 n bergathering ni..mmg uolls mmg leh menang laa..rajin mkn kat luar..lega takyah msk ekk..heheh