CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, August 12, 2009

Last Touch Up


Malam tu dah suruh Wanie kejutkan jam 9am coz kin dan MrHazizul nak ke Bangi untuk bersama memeriahkan lagi persiapan terakhir...


Kejut pukul 9am, kul 9.45am, baru terjaga balik...Muahahaha, lompat terus mandi-mandi dan gerak...

Berpandukan kordinat GPS yang diberkan, less than 30mins kami sampai.... Hebat!!!


Bzzzzzzzzzz sungguh kan... Yang sedang duduk tu adalah jejakas tampan yang dibawa khas ke Majlis ini....


Bonda & Walid yang buat buat bz.... Muahahaha!!!


200pcs belon nak ditiup, pengsan lah..... Tapi masa nie takde yang pengsan coz semuanya happy masa berkerjasama....



PS dan MrHazizul sedang sibuk menaikkan CASTLE buat sang Puteri....



Dan Puteri itu adalah AKAKKKKKKKKKKK....

Muahahahaha!!! Jangan korang keji, akak nak test tengok, kot-kot ada yang bocor kang tak pasal-pasal team Masviona.com kena saman...

Ok LULUS!!!!

Pose terakhir sebelum berangkat pulang.....

Kin gerak dari Bangi kul 12.30pm, balik ambil mama dan yang lain. Lagipun Kin dah janji dengan LisaMohsein untuk berkonvoi sama....

Gerak dari KL ke Bangi semula dalam jam 2.30pm...

Bersambung lagiiiiii


p/s:kalaulah dia ada...

11 comments:

masviona said...

huhuhu ni salah sorang tulang belakang nih if xde korang....huhuhu xidup ler majlis ahad lepas tuh weols dah plan ngan PS nnti weols open table teh tarik mamak ye belanja uols semua hik....insyaallah


hikkkkksssss yg xleh tahan ayat nih

"Dan Puteri itu adalah AKAKKKKKKKKKKK...."

wakakaka.......nasib baik kin kecik molek jer kan.....siap pose ayu tuh

tq again ye kin n famili semua

atty's said...

wahahaahha..aku kan berdebar2 nak tgk sapakah puteri tu..

cis..engkau..rupa..nya..wahahahhaha..
nasib ko lom penah nengok aku gelak setan kin...

Elyn said...

hmm party ke???

~ Lady ell ~ said...

cukup tk nafas k tiup ballon sampai 200pcs...gila naya..:)apesal tk bawak pump..kan senang sket.

Kaseh said...

ahahah mmg saspen time nak tgk puteri manala yg dok dalam ballon tuh..rupanya kin..sib baikla kin kecik...

mummysya said...

Mas
ish!!! Kita kan kawan, no hal lah...

Harus calling2 kalo nak ke Mamaks lagi nie. Kak Ty harus join, kalo tak meroyan habis!!!!

Kak Ty
scary lah kak!!! keluar taring tak???

Fir tu nak ajer aku cili mulut dia.... Blogger jatuh tu yg paling tak tahan.....

Elyn
a'ah....hehehehe

Lady Ell
ada pump, tapi semua gediks nak pakai nafas sendiri...
hehehehehe!!

Kaseh
owhhh!!! blushing i tau!!!

mamaadam said...

wah meriahnya party avin ni.. hhehe kemain lagi puteri yang ngetest mainan tu ye

rizz said...

so sweet hahahha

mummysya said...

mamadam
hehehehe!!! feeling sensorang kejap!!!

rizz
sweet kah??
akak kah??

rasp said...

sang puteri istana belon ek..hehehehe
merasa gak dok dlm istana tu ek...

Faizah_Haris said...

kin...
bes ke main dlm tu? hahaha...ape tak ajak..leh main sesama kikikikih