CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, August 17, 2009

Makan-Makan


This year, Mama takde rezeki nak buat kenduri doa selamat sempena nak menyambut Ramadhan coz Papa sibuk jer,boleh dikatakan, tiap-tiap minggu papa outstation...

So mama tumpang majlis doa selamat di surau kawasan rumah kin secara berjemaah....

Mama kata dia nak buat makan-makan sikit. Then Mama minta Kin jemputkan kawan-kawan plus sedara mara....


Menu kali nie, Laksa asam, ayam masak kicap, tempoyak, paru goreng...

Ala kadar tapi menariks coz ada tempoyak bercili api....


Tetamu Kin macam biasalah, cuma kali nie tanpa Lisa.... Yang ada team Masviona.com, Kak Ty, Nurul, Fir, Wanie....

Lisa pi bercuti-cuti Malaysia....


Shedap ker bang??? hehehehehe!!!!


haruslah letak muka diaorang berdua nie.... Zulhafek, suaramu menyusuk tersusuk hatiku!!!

Muahahahaha!!!!


Ha!!!! Korang tengok, nie semua gara-gara Jangan Lupa Lirik...

Tengah-tengah tengok jangan lupa lirik tetiba Mas berbunyi "Siti Situ Sana Sini" version manja gediks u.... Hahahaha!! Lupa nak record...

Ha!!! Nas sedang enak layan lolipop!!! Muahahaha!!!

Papa yang baru sampai dari melaka, kepenatan tapi tetap happy melayan tetamu....


Kak Ty dengan Anak daranya... Kak, mesti ko slim gaya kakak dulu kan....


Hai darling.... hehehehe!! rindulah kat u...Muahahaha!!

Oh yer, kami makan selaju mungkin malam tuh sebab ada aktiviti sampai ke pagi. Aktiviti sebelum berehat selama sebulan dibulan puasa.

Terima kasih pd Mas, PS, Kak Ty, Nurul, Fir & Wanie sebab sudi menerima jemputan kami yang tak seberapa nie...

Lagipun Kin buat kecil-kecilan jer, kalo buat besar-besaran, insyallah Kin jemput rakan-rakan yang lain sekali...


p/s:gila kentang beb!!

10 comments:

rizz said...

wahh bestnyaa mkn2!

miss jiejie said...

owwhh ...memang menusukk babe !!muahahah

atty's said...
This comment has been removed by the author.
atty's said...

sore tu mr hafek..mmg meletops ar..
tq to kin & family..jemput dtg makan..sampai skrg..kosong kan peyut..nak makan ayam masak kicap lagi..shedapnya ..
wahahaha..kan main lagi muka den..ngutk org yg masuk jgn lupa lirik..wahahahhahaha

Softtouch [Hanim] said...

meriahnya ngan makanan plus ngan org2nya...nmpak sedap lauk tu....

mummysyafie said...

kak t dah ada anak dara ke? yang harituh di party avin anak kak t yer..mak aii..ingat kan anak kecik² lagik. maintain muda la kak t ni

eedany said...

hahaha...

saya pun ada tengok jangan lupa lirik yang ada fomfuan manja2 gedik tu...

meriahnya uols!

:)

masviona said...

tq kat kin coz jemput weols...team mv.com nih....hikssss

tak tahan siap nak record tuh....kuang3x...org just ckp balik apa yg femfuan tuh ckp ler kan ada dlm gazek tang tuh....hiksss

huhuhuhu jgn kata hafeq jer suare leh tahan semua pun ada talent tuh utk menyumbang kan lagu...hiksss bukan tuh jer nak wat team dangdut pun dah layak dah kita² nih....hiksss

mummysya said...

Rizz
memang meriah!!!

Jiejie
sila bangga dowh!!!

Kak Ty
muahahahaha....
Perut kenyang hati senang...
TQ for coming kak!!

Hanim
alhamdulillah

Mummysyafie
yer, kak ty punya ank dara yg melethops!!!

Eedany
tulah, semua duk tgk tuh!!!

Masviona
hahahaha... ala-ala getiks tuh kan, takpe nampak manja..

Tq coz sudi penuhi jemputan kami.

Bukan setakat danggut, boleh tubuhkan kump panca sitaram gitu!!!

mummYaeesh said...

takpe,kecil2an pun weols sudi dtg..ahaks!