CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, August 13, 2009

Masviona.Com


Selepas Majlis selesai, Kin dan MrHazizul dijemput kerumah Masviona.Com...


Ermm, memandangkan kami tak kemana, Kin ikut jer... Lagipun esok-esok kalo nak kerumah mereka senang, tahu jalan...

Kalo ikutkan PS & MrHazizul, dema berdua nie asyik guna GPS jer.... Dedulu takde GPS, jumpa jugak rumah kan....Muahahahaha...


Wat can i say... Chantek gilos rumah mereka. Simple n Nice, tak sarat. Sedap mata memandang...

PS & Mas yang Kin kenal sangat peramah. Tak sombong tau... Nie bukan puji paksa, ikhlas..

Kalo tak caya tanya Wanie dan Kak Ty....



PS dan MrHazizul layan meehun goreng secara berjemaah.... Lapar ya....


Nas from Terengganu, orang kuat PS.... Sengal jugak nie, sebijik Azli...


Kak Ty dengan anak-anaknya, baru lpas mandi.

Ooooo, padanlah ko lama kan kak Ty, rupanya mandi dulu. Siap berbedak lagi....

Masa nie Kami sedang bersiap nak ke Hospital Kajang.... Pastinya korang dah tahu kan kenapa. Alhamdulillah, semuanya dah okay dan Wanie pon dah selamat sampai ke Alor Star...

Kin sampai rumah dalam kul 12.30am coz kami singgah ke Ampang sebentar nak carisk nasi Pecal..Muahahahahaha!!!


p/s:bahagia dengan mereka

22 comments:

n0n0n said...

best nye berkumpul ramai2....sian kat sy...g mana2 pon sorg je...tgk wyg sorg,karoke sorg2...best nye kalo lepak ramai2 ni...org sekelilling ramai tp hati ni tetap terasa sunyi dan sepi...terjiwang la pulak...huhuhuhuh

rasp said...

sronoks bila dah mesra cam famili gini....

masviona said...

ya allah kin.....sogannya saya...huhuhu....picca rumahku syurgaku nih direveal kat sini....giler malu nih.....huhuhu dah ler bersepah sepah tuh...huhuhu

tp ada 1 benda yg weols tak malu n tak segan nak ngaku.....hikssss....ialah weols dpt jupe n kenal ngan uols n yg plng best dpt jadi kawan uols...:)

mummysya said...

Nonon
hehehehe...
jgn sedey2....

rasp
a'ah!!! seronok bangat...

mummysya said...

Mas,

hehehehe!!!
betul!! kami pun bertuah dapat kawan seperti u olls semua...
sangat happening dan yang penting baik hati kan...

rizz said...

sonoknya klau dpt join

mummysya said...

rizz
harus join sama nie...

prebetsabu said...

GPS ialah penunjuk jalan ke jalan yang benar.. err.. jalan tanpa kesesatan !!! ahahha

thank u kat korang gak... sbb sudi menjengah ke umah buruks tu...

mummysya said...

PS
yer, yer... GPS lah yang terhebat, GPS lah yg bagus!!!

Wahtever!!!
muahahahahahaa!!!!!

Ish!!! buruk ker??? kena tambah power nie...

aRe_uDear said...

hohooo bersantai2 kat umak kak masviona erk.. adeii ari tu besday avin x dpt g ler ayu demam plak.. huhuu

Cik Wanie said...

mmg,
wanie pun bertuah dpt kakak2 mcm kak mas,kak sya & kak atty,
dan wanie jugak bertuah sbb dpt abg2 yg penyayang mcm abg Zul & abg Ps,
apapun wnaie doakan hubungan kekeluargaan antara kita akn kekal buat selamanya...

amin...

psssttt,
nasik pechal,
windoo doe

sWeEtdARLiNG said...

Kawan amy kan, sejak ada GPS dalam keter dia, langsung dah tak kenal jalan.. nak pergi chow kit pun, leh bukak GPS.. padahal, dulu pejam mata pun leh sampai...

www.sweetdarling79.com

mummysya said...

Ayu
its ok, ada masa kita jumpa ya.

Wanie
Betul, betul, betul....

Amy
sangat gediks kan, tulah yg akak rasa mereka feeling GOOD kot...

muahahahaha

Mr Hazizul said...

To PS...
Tapi satu yg susah nak pegi umah ko kalau nak guna GPS ni...

TAKDE DALAM MAP GPS...hehehehe

Tu sebab ambulan tu sesat...hahaha

mummysya said...

Darling
eh!!! u tak bz eh....

alina said...

woi bagi add ..nk ke tak nak nih??

mummysya said...

Alina

nak apo??

Coach, TODS, LV

n0n0n said...

nk join gak tp kat mana dan bila?eh..selamber je tanya mcm tu...bukan nk mintak izin dlu...kak,nk join leh tak?boleh la ye....takde la sy sedih sgt nnt...dah la sabtu ni g konsert R&R sinar.fm sorg2 je....huhuhuhuhuhuhu

Cik Wanie said...

abg Zul,
btul btul btul,
kematu vontot nie dok tunggu ambulans dtg tau,
wakakakakakakakaka......
apalah abg PS nie,
hurm

lily lotus said...

cantiknya rumah masviona..hehe..open house nanti kalau dia buat mari kita terjah ramai2!

Softtouch [Hanim] said...

haah kin, cantik umah masviona...
bestnya ramai2 yer..meriah

Uncle Dol said...

uik.. gmbr gue pon ada sih.. =] gue happy donk! tenkiu to uols sume sbb merawat hati yg tgh lara time tu.. lara ke? mcm tak je... hahaha =P