CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, August 13, 2009

Ntahapa-apa


Kitaorang layan blues kat luar, sementara menuggu tetamu sampai, Kin dengan jejakas nie layan posing kat tepi dewan...


I'm Following Masviona.Com, anda bila lagi??.....Wah!!! macam iklan plak....



Jejakas kepunyaan Jiejie dan Lisa



Mohd Zulhafek....

Kitaorang kepanasan sebenarnya, jejakas nie duk merokok kat luar, nak join kang takut kena pangggggg...Muhahahahaha!!!

Kak Ty, sampai hati ko tinggalkan Kin keseorangan kan...



p/s:ada orang nak kahwin...yeay, yeay!!!

7 comments:

Cik Wanie said...

patutlah x nampak dalam dewan,
rupanya org tue berposing-posing bagai kat luar,
wakakakakakakaka...

hurm....

atty's said...

owh. .sini rupanya ko ye kin...melepak ngn jejaka ensem..nie

Kaseh said...

haha kiut je kin wat muka camtuh.. control ayu gitu...

prebetsabu said...

oi oi.. ko taktau ke.. if nak bergambar ngn kete viona tu kene bayar royalti laaaaaaaa hahahaha larikssss

tp tu la kan.. dewan tu amat panassssss

lily lotus said...

kelas tau sticker tu!

alfa juliet said...

kin nape tak sengih pun..gambar mcm ala2 model gitu..hihi

mummysya said...

To All,

Model!!! Korang nie agak2 lah. Kalo model takkan BAM BAM mcm nie. Harus kurus melenting gitu...

PS, sila claim dengan banker saya ya..