CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, August 10, 2009

Pasar Chow Kit


Entry nie dah basi pon, tapi nak jugak publish sebab sentimental value sikit.. Muahahaha!!!

Last week LisaMohsein ajak kin pegi Pasar Chow Kit, shopping barang basah... hehehehe!! See, ada jugak orang duk ajak Kin pegi shopping kat Chow Kit, macam Kin nie Duta Chow Kit plak.... :)


Lisa nak shopping untuk kenduri doa selamat dan majlis besday Tasya.


Lisa muka happy dapat pegi Chow Kit. Yang tudung biru tu, MIL Lisa. Lemah lembut orang nya.

Oh ye, kami adalah menantu hantu kepada seorang D sekarang.... Lisa , apamacam, besh???


tekun beb diaorang berdua....


Masa nie Kin dan Aries'sya ditinggalkan coz dema pergi membeli barang yang boleh mengeluarkan bau amat kuat.....


Ikan Masin, wah!!!! Mohsein kamil, syok ya dapat posing dengan ikan masin. Yer, senyuman anak kepada seorang D tu membawa makna.....




kami pergi around 9.30pm.

Lisa kata Chow kit nie murah dan yang paling penting sayur amat freshhh....memang betul, kalo korang nak beli barang buat kenduri atau nak cariks ulam fresh, haruslah kesini... Segala macam ada dan yang paling penting segar dan murah.....

We olls pegi satu kete, dah nama pon nak ke Chow kit kan, parking harus limited. Kami kat sini lebih kurang sejam lebih.

Lisa, lepas nie kalo nak pegi nak Kak Kin temankan ker??? Muahahaha!!!

Ada sesiapa nak ajak Kin ke Chow Kit lepas nie. Akak okay jer!!!


p/s:yang jelas maksudnya

13 comments:

PinkJamboo said...

salam..hi dahling!! OMG, rase nak gelak guling guling bace entry nie....wakkakak. kak, ofcourse la lepas nie gi chowkit ajak akak, u kan dutaa...oppss..haha. kak, jasamu sefamili dikenang sehingga ke hujung nyawa. Perasaan pi chowkit di malam hari, amatla best, mcm shopping baju ok! well, tak dapat beli baju, beli sayur pun hepi! life of a shopaholic, beli suratkabar pun best..hahaha. i luf u kak!

joegrimjow said...

temannn
mmg lama gile da xp
sbb cam kat wakaf che yeh je suasana
hehe

Fariena said...

sekali sekala layan pasar ok what...hehehehe kita pompuan..x kemana der...

mummysya said...

Lisa
nie macam ucapan hari raya okay...
muahahaha...

I lap u to dear...

Joe
ye ker?

fariena
betul, betul, btul!!!

puanrazma said...

sesekali gi sna..happening jgk

rizz said...

wahh cokit roadd hhahha

Hezesuze said...

wow! g pasar chow kit ek..best ke???eekeke

mummysya said...

P.Razma
mmg happening + pening!!
hehehehe

rizz
yap!!

Hezesuze
bestlah kak, takkan tak best kot!!!

KV said...

opismate akak pun, kalo gi kl harus nak dok area chow kit. Senang nak cari makan katanya. Hehe

Mama Qaseh said...

Shopping barang bsah kt Chow Kit memg memalam ea..
Biasa kt JB g pasar pg2 jer Yang hehe..
Dak omel tue pun ikut jga yea Mummy dia meneman shopping barang bsah hehe..

mummysya said...

KV
cariks makan pon senang kat sini, esp makanan padang...
besh2!!

Mama Qaseh
harus membontoti mummynya...
hehehehehe!!!

Softtouch [Hanim] said...

dah lama xpgi pasar chow kit...ok lepas ni kalu sy nk pgi sy ajak kin yer...

mummysya said...

Hanim
boleh ajer dear!!!!