CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, August 26, 2009

Please, I Need Ur Help...


Sila jengah entry nie dulu...

Hohohoho!!! Rupanya kain nie masih belum hantar berjahit, akibat keterlupaan yang melampau.

Habislah Kin, tahun nie raya pakai kain batik color PINK, Purple dengan T-shirtlah jawabnya....

Kin nak mintak tolong, ada sesiapa pandai jahit baju kurung or mini kurung tak or ada any contact yang masih lagi boleh menerima tempahan lagi....

Kalo boleh area KL atau Selangor, Selangor pon takat Kajang, Shah Alam, PJ or Bangi jer, takmoh jauh-jauh ya....

Kalo tak sempat, beli dah siap lagi lah jawabnya.


camner nak jawab dengan mak mertuo den nie...

muahahahahahahah................


p/s:leka memanjang

7 comments:

atty's said...

salam kin.nanti den torai tanya makcik den..kalo leh ..ko kasi yo lah sample..eh..

Elyn said...

mak aiii camno leh lupe tu kin!! mmg sah kene pakai kain batik la ni hihihi

momguess said...

meh cni aku tlg jahit kan
kalo ko rasa nk pkai baju raya
compang camping
larikssss jejauh

prebetsabu said...

ayokk ta tau... haa haaaa...

takpe, ni la masanya ko nak bereksperiment ngn kain tu..

ala.. ko lilit je kain tu then bubuh pin kat mana perlu...

bila org tanya pesen apa ni?

dgn selamba ko jawap "inilah pesen urban"

masviona said...

hiksss mas pun jahit sehelai jer kin ingt this year nak try beli yg ready maid jer if nak join jom kita shopping kat sunway pyramid kat situ ada 1 kedai tuh chantik² tau design dia....seriyes mas dah byk kali beli kat situ....seiyes cantik utk raya nih dah beli satu dah ready made kat situ nnti dekat2 raya nk tgk lagi nih...hiksss

sWeEtdARLiNG said...

Assalamulaikum dan Selamat berpuasa kepada semua umat islam yang berpuasa...

NAK TEMPAH BAJU RAYE...?

Ada berita gembira untuk sesiapa yang masih tercari-cari tukang jahit..di sekitar Shah Alam dan Lembah Klang.

tawaran masih terbuka untuk membuat tempahan..

CEPAT!!! siapa cepat dia dapat!!!.

Hanya RM50 sahaja sepasang.. untuk tempahan baju kurung atau kebaya untuk semua jenis kain..

dijamin mutu jahitan yang kemas..dijahit oleh tukang jahit yang berpengalaman lebih dari 30 tahun..

Sila hubungi saya segera!!!!!

-MIZA-
014-2266100

22hb Ogos 2009


amek dari email.. hopefully membantu.. sib baek lom delete

www.sweetdarling79.com

☆ lieya latif ☆ said...

harap2 dpt jumpe tailor ye kin....apela ko ni...leh lupe lak yeak...

sebenarnye lieya nak komen pasal entry kat bawah nie....lieya ari tu kene gatal2 ni satu badan....risau gak sebab merebak satu badan tau....mcm2 ubat sapu tak ilang...ye laa makan pun tak pantang.....tapi lepas letak bedak aiken terus ilang...pergh lega...kalo tak menggerutu badan aku....tak seksi lagi dah...wahahahah