CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, September 1, 2009

The Royale Bintang


Minggu pertama berpuasa dah puas main masak-masak. Jadinya cuti-cuti gini kalo disuruh jugak memasak, memang cariks pasal lah jawabnya kan....


Muahahahaha....


So setelah dibincang sebaik mungkin, ingat nak berbuka satu family, tapi MissJiejie dan MrZulhafek ada dating plak. Woiii!! Korang tengok wayang eks!!!

Bulan puasa boleh ker pi tengok wayang beb???? Ishh, ishhh, ishhhhhhh!!!....


Nampak tu sofratulle yang melekat kat kepala Aries'sya....


Nakal tau budak nie, tak reti duk diam....

Dia yang berlari Kin pon ikut sama berlari tapi tak kurus jugak beb!!!



Kami berbuka kat sini...

Luckily Miss Elaine sempat balik berbuka sama , so ramailah sikit.


Mummy and Aries'sya


Starter


Amboi minah nie, sekarang dah pandai jeling tak henggat tau!!!


Mama & MrHazizul kalo pilih tempat berbuka mesti pastikan ada kambing panggang. Kalo tak mau meroyan tak dapat makan Kambing...



Ulam-ulam kat sini meriah giler. Makanan berkonsepkan International


Wits Papa & Mama


Kambing lagi...


Shedap ker Daddy??


Pemanis mulut, manis melekat ko!!!


Bayar time!!


Around 9pm, Jiejie & Zulhafek datang jumpa we olls kat sini.

Diaorang berbuka kat Pavillion. Time diaorang sampai, ngam-ngam kitaorang selesai makan.

Apalagi, bergambor dulu baru balik...

Ermmm, makanan kat sini oklah, harganya cuma RM57.50 seorang. Tapi kambing kat sini memang melethops shedapnya....

Ahad kita buka katne plak ya????


p/s: jangan dicuit lagi ya

22 comments:

*Miss Geli^ said...

tobat aku malas dah bukak blog ko disiang hari!!

menci la cenggini...cian ai

J@J@ / Bini The Rock said...

hehehehe.....

kriak keriukk pewot eden!! :q

Sng pulak letak gambo byk2 ekk kin, jaja buat dari subuh sepie td smpi matahari terbenam...gamba tak kuar2..
aduyaiiiii!!

momguess said...

woit ppuan
dah tau dtg royal bintang
xnk jumper aku knp
dah dokat ngn umh den tuuu
apasal muko ko time byr cam muncung skit
ahaksss

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

mengguda betul ler kak kin....
adoiii......

re : kak.....pallette tu kaler dia ok.....xde ler yg ala2 malu nak tunjuk kaler tu kan...he he he..puas hati jugak ler membelinyerrr

mummysya said...

Nogha
bukankah semua org duk letak gambor makanan ajer!!!

jaja
nie auto punblish dari hari ahad lah dear!!!

Momguess
kak, rumah ko kat bukit bintang ker? Bukan ker BB tu tompek ayam sakit kak oiiii!!!

muahahahaha

Zana
berapa RM?????

EIJAM'S FAMILY said...

alahai mummysya menarik yerk kalu ku tgk pemanis2 itue...

Elyn said...

wah ok gak rega die.... nnt nk try gak la!!

masviona said...

org tak tgk picca makanan sgt sbb org dok tgk kin yg jelita bak tok ti nih.....ahaksss

mummysya said...

Eijam
sedapnya...
rasa nak repeat balik.

Elynn
berbaloi sebab kambing dia melethop!!!

Mas
Tok ti!
jauh api dr panggang
tu teknik make up yg belajar dr cikgu wanie tu
sembunyikan segala macam...
muahahahaha

n0n0n said...

seriyes makin lapo dn makin menggila gastrik aku ni....sabor non...sabor..

kak,suka ar tgk gambor 1st tu...ariesya ade style siut...comel nyeeee

mummysya said...

nonon
hehehehe
gastrik tu betul2 ker, memain?

style mengedik kan!!

LimeLoLLipop said...

amboi amboi... meriah kan berbuka... perut ni pon makin meriah gak bunyi nye tgk kambing bakar tu..

Kaseh said...

comel sama2 muncung mummy n ariesya, muehehhe.. tgk food btol2 menduga imann..

mummysya said...

Lime
hehehehe
fav mama kak kin tuh!!!

Kaseh
betul, rasa macam nak belasah kambing berbuka nanti

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya kin...makanannya tu nak2 kambing tu..buat ngidam je tau...arisya sgt comel,shembam

mummysya said...

Hanim
kambing tu mmg juicy...
shedap...

Aries'sya tu kuat makan tau...

*ayu* said...

kambing best ek? ayu x minat lak kambing.tapi ramai kata best....

momguess said...

kin
aku igat ko dtg royal bintang damansara
kalo kat situ mmg dokat umh den

TAPI kalo kat BB
nauzubilah
aku xde kne mgena

woitt
add aku momguess75@yahoo.com

puanrazma said...

udah ruper bintang jula juli jer nengok..
sgt marvellouss tgok juadah nyer!!!

Cath J said...

Ishhhhhhhhh..... mak ngan anak same comel... gerammmmmmmm.... ^_^

Y@ZeD@ said...

Kin,
Mcm Dato CT lak pakai selendang cenggitu!! lawa.. hihii

mama-syira said...

nampak semangat arieysa.. mesti makan banyak ni hehhee