CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, September 1, 2009

Sahur @ QBistro


Sabtu pagi we olls bersahur @ QBistro yg next to Kayu at BTP...
Yang hadir macam biasalah, Kin and family, Lisa & Mohsein dan Mas & PS.

Berjanji setia kul 3.30am.


Lisa dengan kueh teow nya yang sedap tapi sikit benor...


Mine, tomyam putih masin giler...

Wah!!! Mohsein dah gila bergambor!!! Alah Mohsein tu sedang fresh giler, maklumlah mandi pagi...


Dema berdua pon sama, mandi pagi... Hermmm, awal mandi korang? Tadi main kejar-kejar yer sampai berpeluh???
Muahahahahaha.....


Ingat ngantuk lah kan, rupanya kecoh giler bersahur pagi-pagi nie...

Lisa dan Mohsein ada kerjaya baru, kerjaya yang mampu memiliki BMW dan motor berkuasa tinggi dengan sekelip mata. Mama bakal menolong mereka???

Lisa, jangan lupakan Kak Kin dan Kak Mas tau kalo dah berjaya nanti..... Muahahaha!!!


Kak Kin nak Gucci yer!!! hahahahaha!!!


Borak punya borak dah nak dekat pukul 6am. Dah tak reti-reti nak balik ker sambung tido...


Besh giler sahur berjemaah macam nie, Kak Ty tak dapat join coz ada tetamu dari Brunei. Takper kak, sahur banyak hari lagi tau!!!



p/s: berteman dan berkawan

8 comments:

Nana said...

meriah kan sahur ramai2 gini.xkesempatan lg nk sahur kt luar

Zue(Juju) said...

bestnye sahur kat luar ramai2..zue baru pg td sahur kat luar tp berdua je la huhu

rasp said...

happening tak nampak cam sahur lak...nampak cam time berbuka je :D

Hezesuze said...

aik dekat jek ngan rmh bloger rizz n petani tu kin....ermm nape xinvite dowang....huahuahua..

p/s kalo dekat sure akak joint kan kan....huk3 :(

Cath J said...

*Telan liur*

alfa juliet said...

bestnya sahur kat kedai..meriah gitu

Elyn said...

seronok sahur ramai2 lelagi buke kan??

masviona said...

hamboiiiiii kin mana ada org mandi lah org basuh muka jer.....mekap jer lebih....kuang3x (mekap ke????) tp mmg best ler bersahur ngan uols semua..hiksss