CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Saturday, August 29, 2009

Saya Sangat Marah

Ya, saya sangat MARAHHHHHHHHHHH......


Nampak tak muka happy Aries'sya, tu pun kin dan MrHazizul duk pujuk kata tak sakit, cuma doctor nak cuci sikit jer....

Ingat tak entry nie, masa nie Kin okay jer sebab Kin pun punya perasaan. Takmohlah menjadi manusia yang memanjang sentap jer....



Masa buka balutan dia masih okay lagi, sabar dengan pujukan Kin dan MrHazizul...


Tapi bila nurse tu main gesek jer tempat luka tu, mampos ko memang nak cariks penangan aku.

Hello!!! Nie bukan first time Aries'sya dressing kat sini, masuk nie dah 3 kali kali dan kali ke-3 nie benar-benar menyentap perasaan kin sebagai seorang ibu.

Sampai mengigil kepala lutut Aries'sya dan mendapatlah ko yang buat anak aku on the dot.

Hello, kalo ko nak tenyeh sekali pon agak-agaklah, tu budak kecik tau. Kenalah pandai ambil hati dia sikit....Meh time Ko sakit, aku tenyeh, tengok rasa apa???

Pity Aries'sya, nasib baik mulut aku nie yang cepat melaser nie menyelamatkan keadaan.

Lepas nie jangan harap aku biarkan tangan ko usik anak aku lagi, kalo tak maunya hilang kelima-lima jari ko nurse!!!

Lepas nie Kin observe dan request ikut suka. Nama pon anak sendiri kan!!!


p/s: sabar berbatas!!!

14 comments:

Kaseh said...

nampak ariesya menahan sakit. . .kesian btol. Mmg patot kin sentap.

Elyn said...

mmg ptt di tegur nurse tu.... kalo tak kesian sya menahan sakit!!!

mummYaeesh said...

klu weols pun harus ku laser 18das gitew...sian ariesya

ni siang ari ke?? kot nurse tu tgh lapar sgt gamaknye..tak bgun sahur..ahaks

ratna said...

kdg2 kita perlu jugak tunjuk rasa marah sbb biar mereka tau sikit.

Cik Wanie said...

Ya Allah long,
kesian tgk si Ariesya,
kalau adk ada kat situ,
adk akn tegur nurse tue,
lantak la apa dia nak ckp,
hurm..........

KV said...

adeh..sian ariesya

Nik Nurehan said...

memula leh la senyum. haa kan dh nangis. tahan ye ariesya.. saba ek.. skit je tu, nk cepat sehat kan!

alfa juliet said...

sabar ye kin...azza tgk nurse ni ada dua ketagori..satu yg kasar, satu yg lembut sgt...nape tah dorang ni tak reti nak jadi tgh2..hehehe

danishahumaira said...

mmg pun lynn setuju, kalo nk kasar2 jgn jd nurse la, ko ingat tu anak patung ke

Wawa_Nadwa said...

Ya Allah.
shian nye dia.
hm..
sabo ye kak.
takmo marah2.
pi ketuk tgn nurse tu ckitt.
hehe.
=P

mummysya said...

Kaseh
tulah... kekadang dh tak sabar dah, haruslah menyentap plak.

Elynn
tulah, sian anakku.

mummyaeesh
tu lepas berbuka, kekdahnya tak cukup makan lah tuh

ratna
tu yg kin geram, mmg mendapatlah kan

cikwanie
hehehehehe. kalo kita join marah, harus sedap nie

Kv
sian kan

Ann
memula dia dah ok tu dik, nurse tu ganas sgt

alfa
tulah azza, kita nie bukan nya nak asyik marah jer
tengok keadaan jugaklah kan

lynn
anak kita kan

wawa
kalo ada kayu, dah lama akak ketuk on the spot dik

UnGu VioLet said...

siannye die.. moga cepat sembuh dik..

slm ramadhan kak dr mar..

Nana.... the only me. said...

Aduii!! sakitnya tgk muka ariesya tu..

sian dia.. btw..kin sound apa kat nurse tu?

mummysya said...

Ungu Violet
TQ Mar
Salam Ramadhan dari Kak Kin dan Family ya.

Nana
tulah, memang sakit tu...

Kin cakaplah yang dia buat tu budak, kalo tua nak macam dia bukan jer tenyeh, memang kin bagi betul2 tang luka tuuu...