CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, August 27, 2009

Sekali Lagi


Aries'sya jatuh lagi......


Ya Allah, macam nak pitam bila Kin dengar bunyi benda terjatuh begitu kuat. Terus Kin teringat kisah yg Aries'sya jatuh dulu.

Masa nie dah sampai clinic. Masa lepas jatuh,darah punyalah banyak walaupon luka nampak kecil, nasib baik mrhazizul tekap dengan ais supaya darah berhenti mengalir.


Nurse tengah check luka kat dahi Aries'sya.



Kena bandage coz Doctor taknak darah kuar lagi....


Luka kali nie betul-betul hampir kat luka lama.

Doctor kata luka yang nie okay tapi kena datang balik hari Jumaat. Doctor tak bagi buka balutan tu supaya luka dia tak terbuka.

Sekarang nie Aries'sya dah okay sikit. Kin terus nak pitam dibuatnya.

Insyallah bila semua dah reda, Kin citer macamana boleh terjadi ya.

Kin nak teman dia dulu, biasalah baru kena kan, so merengek-rengek lah sikit.

Hopefully, luka Aries'sya akan sembuh dengan cepat...Walau bagaimana pun Kin bersyukur, Alhamdulillah dengan dugaan yang diberikan...


p/s:Lisa, TQ dear...

28 comments:

Cik Wanie said...

Ya Allah,
mcm mana blh jatu nie,
terkejut adk bila bc status along kat ym tau,
hurm,
apapun adk doakan ariesya x der apa2 lah kan...
insya-ALLAH

Uncle Lee said...

Hello Mummysya, waaa, terok your daughter jatuh. Kesian dia. Must be very painful too.
But I guess kids growing up will have their bumps now and then, and making parents panic.
Glad she's okay.

I take this opportunity to wish you and all at home, Selamat menjalankan ibada puasa dengan penuh tabah, dan kesyukuran.
Best regards, Lee.

Y@ZeD@ said...

Sabar kin..
Harap2 luka ariesya x terbuka bila dah pakai bandage tuhh..!!

moga cpt sembuh kakak..!!

atty's said...

kin..mms..apa..ye semlm..
gambar ariesya,,ke..kty takleh nak view..syukur ariesya..tak apa2..semoga cepat sembuh..

tasyanadia said...

semoge ariesya cepat sembuh...
amin...

EIJAM'S FAMILY said...

i doakan semoga ariesya cepat sembuh.. bersabar yerk mummysya.. xpe ariesya kan gud girl...

EraNaZeErA.. said...

hope ariesya cepat sembuh...
sabar yerk kin.. inilah dugaan sementara nak tunggu anak kita besar....

take dear...

danishahumaira said...

kesiannya dia benjol tu, hope cepat sembuh

mummYaeesh said...

astagfirullah...seriau nye tgk!kesian ariesya!meleleh2 air mata dia.. seb baik tak ape2 ,tp dia tak muntah kan lepas jatuh tu??

ratna said...

astaghfirullahhh.. siannya ariesya. lekas sembuh tau sayang.

n0n0n said...

astaga......ni mesti jatuh pastu terhantuk kat bucu meja ni kn...xpe kak...janji selamat....moga dia cepat sembuh la ye kak

alfa juliet said...

kin ceritakan ye kenapa dia bleh luka..sian ariesya...nasib baik sume selamat

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

alahai kak kin
camner leh jadi camtu tu

teruk gark nampaknyer tu.....

hope luka ariesya tu cepat sembuh

bebudak mmg lasak kak...nak kena selalu alert ngan apa yg diaorg buat....

Kaseh said...

ya allah..jatuh lagi..ciannyaaaaa mucuk auntie sorang ni.. :( sib baik tak apa2..alahaiiii..mudah2an cepat baik..n kin namo risau2 sgt sok kin plak yg sakit.. take care both of u..

Zue(Juju) said...

ala siannya ariesya...moga ariesya cepat sembuh...kak kin pn jaga kesihatan diri ye...

lady D said...

Ya Allah...kesiannya tgk si kecik tue..asyik jatuh & luka je...seriau nengok luka dia...

Nana said...

yaallah...adoila mcm mn leh jadi mcm ni?
sian ariesya..cepat baik ye cayang..

*ayu* said...

get well soon ariesya..
aduh hai.. besar tu bengkak nya..

take care kin..

mamaadam said...

ya Allah kesiannye.. semoga Ariesya cepat sembuh k

mama iqa said...

siannya kat aries'sya..semoga dia cpt sembuh.dkt plak tu dgn luka lama.nasib baik tak kena jahit kan.

mEiZ SHA said...

ya allah
ciannyer dia...main ape arisya nie...


take care ye sayang..cepat baek tau..jgn nakal2 n jgn lasak2..

sabar ye kak..

PuteriSatu said...

ya allah ciannya nye arisya... harap tak de apa2 yang membahayakan ye kin....

Mama Mya said...

semoga cepat sembuh yer Aries'sya... saya juga bagai nak pitam melihat n3 nie.. sabar yer kin

Faizah_Haris said...

kesiannn nyaa....semoga ariessya cepat sembuhhh ok...take k....

Hezesuze said...

fuh! lege tgok pic arisya ni xde terok sgt...hope sumenye ok kin...

pasni kene lbih bhati2 tkot jtuh lagik n terkena tmpt yg sama plak...

J@J@ / Bini The Rock said...

sampai benjol mcm tu sekali????

MasyaAllah!!
harap cepat sembuh...

farish sinclair said...

ala ciannya arisya :"(

mummysya said...

Terima kasih buat semua, sorry sangat Kin tak dapat balas satu persatu sebab sibuk duk jaga Aries'sya.

Terima kasih & LUV