CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, August 10, 2009

Shooting


Memulakan tugas kami dengan mengisi perut memasing....

oh ye, entry nie hanya gambar sahaja okay.... yang lain-lain, tunggu tuan punya badan ceritakan ya...



memasing membawa makanan, meriah....


Videoman yang bertanggungjawab, sengal okay!!! Muahahaha...


Ya Allah...Mohsein kamil nie poyo jer dengan camera PINK bini dia...Muahahaha...



mereka adalah hubby-hubby yang sporting giler....Sereyes beb!!

Citer nie ada sambungan, tapi Kin kena tunggu hingga tuan punya badan mulakan..

Anyway, bila kuar siarannya nya nanti Kin bagitahu ya...


p/s: puasa-puasa

13 comments:

Mama Qaseh said...

Wah the cameraman dh bsiap sdia tp siaran msih tgebndala..pe gaknya cite nya yang best tue kan hehe..tk sbar nih..

mummysya said...

mama Qaseh
Kin pon nak citer, tp bagi tuan empunya cerita buat dulu...

rizz said...

sate! sdpnyeh

[-suziey-] said...

hohoh..satay satu...

lily lotus said...

nangis tgk DSLR memasing...

Hezesuze said...

wah shooting pe ni...

Mummy Dasy said...

ku berkenan ngan DSLR ni... ape ah citernye x sabo...

puanrazma said...

ahahh..tgok mknan pn selera naik plak..excited nk tggu session story yg nk publish nie

joegrimjow said...

waaa
nak join persatuan hubby2 sporting
cam kenal sorg tu
kekeke

alfa juliet said...

memang boleh nampak mereka suami yg sporting...dgn kamera besar gitu...hehe

prebetsabu said...

feewiitttt.. eh mohsin sangat comey ngn kamera pink itu, dan sangat kelihatan gagah bersama video cam yg bear itu.. wahhhh

mummysya said...

Rizz
shedappp

Suziey
meh dtg sini...

Lily
akak pon nanges tengok duit keluar

Heze
adalah....

Mummy Dasy
Tggu ya dear...

PuanRazma
hehehehe!!! Insyallah, akan kin update kan ASAP.

Joe
PS ker??

Alfa
mereka mmg sporting habis!!!

PS
muahahahahha...
Gagah ker???

Cik Wanie said...

diorg mana blh citer lagi,
kalau den x kluar kan lagi citer itew,
wakakakakakaka.....

nasib baik karam sigh waliah x der tau,
kalau x....

nasib badan lah kannn