CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, August 17, 2009

Tahniah Beb!!


Ingat tak entry nie .


Pics nielah yang buat MrHazizul menang duitttttt....

Alhamdulillah, walaupon No.2, akak oker jer.... Tak menang pon akak jer. Menang lagi akak suker sebab dapat merasa aura $$$$$$ itu....

Nanti kin jaja apa Kin beli dengan duit tu ya. Barang tu belum sampai lah....

Anyway, Tahniah, lain kali kalo ada pertandingan U masuklah lagi, dapat i shopping lagi...Hehehehe!!!


p/s:orang lain susah payah....

11 comments:

mummysyafie said...

taniah mr. hazizul. pas ni kena la gigih masuk contest. dapat duit lagi leh la banjer kiter makan durian lak..hihihi

atty's said...

saya doakan semoga lepas ni menang..dan menang lagi..

IdaShah said...

tahniah. rajin masuk contest

alfa juliet said...

memang cantik gambar tu...mcm mana la rope pemenang gambar no 1 pulak ek..

eedany said...

Wahhh! Tahniah.

Photo itu memang cantik dan unik.

:)

mummysya said...

Mummysyafie
hehehehe... Betul, betul, betul!!!

Kak Ty
Kita minum dulu!!!tetiba.

Idashah
dari biarkan terpendam sajer kan... cuba asahkan lagi.

alfa
kin pon tak tgk no. 1 punya

eedany
TQ
Kin pon rasa chantek dan unik...

ratna said...

tahniah.. cantik gambar tu.

J@J@ / Bini The Rock said...

Wow! cantik la pic itu...

i likeeeee!!

"slmt menyabut bln ramadhan"

Softtouch [Hanim] said...

tahniah..unik picnya

Elyn said...

pergh mengancam la pic tu!!!

Mrs Taj said...

congratz..mmg unik gambar tu!!