CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, August 21, 2009

Tahniah Jiejie....


Apasalah Mohd Zulfahek ada nie.....



Rezeki Ramadhan..

Tahniah buat adik aka Jiejie coz akan memulakan tugasnya di Public Bank Isnin nanti....

Hehehehe!!! Rezeki kan. Actually, before this kan Jiejie ada dapat keje, tapi diberhentikan coz semasa hari ke berapa ntah, Jiejie diserang demam yang panjang....

So, salah dia jugak lupa nak inform the office, knowing yang dia baru then takpelah. takde rezeki pon.

Mama kata maybe bukan rezeki kita, kalo kita buat macamana pun jika tak tertulis bukan kita punya, tak boleh nak buat apa pon.

Then minah nie adalah sedikit down, then last Tuesday tak silap dia dapat call dari PBB suruh datang interview. Pagi tuh dia agak mengelabah sikit lah...

Interview kul 9.30pagi, then tak lama dalam kul 10.30am PBB call suruh buat medical check up...

Then dia call kin cakap gini "Along, kenapa PBB suruh adik buat medical check-up, adik takutlah"....

Muahahahaha!!! Maklumlah first time buat medical check up, haruslah mengelabah kan. Kin pon cakaplah, normally kalo dah suruh buat medical check then dapatlah tuh.....

Hehehehehe!!! sian Jiejie.....

Then semalam, PBB call dia suruh report to work on this Monday....

Tahniah dik!!!!

Rezeki, Dik betul kata mama kan... See!!!


p/s: jangan dengki tu penting

13 comments:

atty's said...

congrats to jijie..happy for her..

Cik Wanie said...

along,
mmg masa tue adk mmg gelabah giler doe,
hik hik hik,
yelah mcm kata along lah kan,
1st time buat medical check up kan,
apapun tahniah buat jijie,
tue namanya rezeki...

take care n smile alwaz...

psssttt,
pehal tetiba ada gambar AfeeQ ha?
wakakakakka

Kaseh said...

waaa tahniah2.. mmg rezeki awal ramadhan.. syukur alhamdulillah...
kin.. thanx for calling.. akan kaseh ingat nasihat kin itu.. thanx a lot dear.. appreciate it much

masviona said...

tahniah ye jijie...syok giler dpt keje yg dekat ngan umah gi keje jln kaki pun boleh...:)

Softtouch [Hanim] said...

alhamdulillah..ni lah kot berita dia kat blog jijie ari tu...tahniah jijie..

momguess said...

tahniah jijie

rizz said...

congrat jijie =p

mummysyafie said...

alahai..rezeki di bulan ramadhan la kan. congratss jijie

Hezesuze said...

tahniah!! tahniah!! keje elok2 ek..

alfa juliet said...

tahniah jijie dpt keje baru..bukan senang tau nak dpt keje sekarang

eedany said...

Wahhhh! Tahniah Jiejie...

Selamat bertugas di tempat baru.

Tijah said...

salam ramadhan & selamat menunaikan ibadah puasa...

IdaShah said...

tahniah! semoga sukses di tmpt baru