CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, August 6, 2009

Taman Pudu Ulu Versi Hindustan


Macam biasa, weekend jer kami mesti ke Taman Pudu Ulu...

Sajer bawak Aries'sya jalan-jalan main basikal.



Aries'sya, Kin, Miss Jiejie & Zulhafek


Amboi!!! Bukan main lagi dia punya posing kat atas bukit tuh.... Macam nak menari lagu hindustan ko ya....

Nielah first time macam nie sejak Kin datang ke Pudu Ulu, takooot pon ada....



Lama-lama makin ramai pulak, macam acara berkumpulan...

Tapi Kin kurang selesa sikit, dema nie semua duk usha bebudak yang main kat sini...

Yelah kan, better beringat dulu. Kena ingat yang tak baik, coz kita tak tahu apa yang akan terjadi.. Kin pon ajak Aries'sya duk jauh sikit sambil memerhatikan diaorang...



Oh ye, Kali kin Kin berjuma dengan sorang SR kin...Wah SR katanya


Vangga okay ada orang baca blog dan nak jumpa. Serina aka Seri, beliau takde blog. Pembaca setia dan kami sering berYM.

Seri datang bersama anaknya, Darwish. Darwish nie sangat pemalu, tapi dia suka main dengan Aries'sya....



Seri, Tq ya coz sudi baca blog Kin, Kin sangat hargainya...


Not even tats, blog Miss Jiejie pun dia tahu tau...hehehehe!!!



Ekceli dah lama Kin plan nak jumpa, memanjang bz kan memasing. So kali nie, rezeki kami bertemu. Selalu duk YM ajer.... Seri nie sangat lembut orangnya, bila dia bercakap dengan anaknya, kalah time Kin dengan Aries'sya.

Seri, terima kasih kerana sudi jadi kawan saya. Kin beruntung kenal awak, kita selalu dapat berkongsi info pasal anak-anak kan.... Tq again dear....

Kak Wos, nie lah orang Taiping yang Kin maksudkan. hang kenal tak? Muahahahaha!!!



p/s: silent reader ya anak-anak

11 comments:

rizz said...

rock kapakkk heheh

Softtouch [Hanim] said...

taman pudu ulu ni kat mana kin?wah best jumpe reader...:)

Faizah_Haris said...

tu mat banglaa ka yg dok posing2 mauut tuu???....huhuhu

mummysya said...

rizz
:)

Hanim
Kat belakang PGRM cheras...

Faizah
hehehehehe!!!

alfa juliet said...

kin mesti ramai silent reader kan...blog kin famous amos

c a b b i e n a said...

ramainya yg melepaklepak tu...
bahaya tul...

Kaseh said...

alahai.. take care tau kin bila ke sana lagi bawak ariesya tu.. kalau mrhazizul n afeq n jijie ada takper.. biar ramai2...

mummysya said...

Alfa
ish!!! takde maknanya famous amos!!!biasa2 ajer dong!!!

Cabbiena
a'ah... semacam plak bila nengok tuh!!!

Kaseh
ok kaseh. tulah tapi kena pandang-pandang, jeling-jeling lebih sikit.

kak wos said...

hang ingat aku YB Tepeng ka?
kahkahkah..
tak kenai la..
tp cer tanya dia kenai aku ker tak..
maklomla.. ai kan artis..
*muntah la.. akak tak kesah .. kahkahkah*

J@J@ / Bini The Rock said...

Amboi Bangla tu..
tgh nyanyi del to pagel hey ke??

hahahha!

seronoknye jumpa SR....

mummysya said...

Kak Wos
artis ka...
luper lah beb...

Jaja
hahahahaha
bukan kuch-kuch hota hai kaaa...