CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, September 16, 2009

Aries'sya Tak Sihat!!!


Ya Aries'sya memang x sihat dah 2 hari. Demam pon ada, tp Alhamdulillah, demamnya cuma light-light ajer...

Aries'sya selsema dan batuk. Kin risau sangat, asyik batuk then mesti muntah. Muntah tu elok sbb keluar segala kahak tapi kesian betul tgk dia menahan perut sakit masa muntah.

Semalam Kin repeat kali ke-4 ke Pavillion, sebenarnya sehari sebelum tu Kin cuma berdua sahaja dengan MrHazizul ke Pavillion sbb Aries'sya kan x sihat. Misi kami mencari kasut raya Aries'sya dengan berbekalkan tali ukuran kaki. Kasut jer yang belum beli ada, kenalah beli jugak kan...

Bila bawak balik x muat plak, pelik!!!!


Tu sebab kami repeat kali sekali lagi, terpaksa bawak Aries'sya yang tak sihat. Tapi kin x kemana pon memang tujuan nak tukar kasut dan terus balik. Sepanjang perjalanan nak ke Parkson dan Party shop, dia mintak dukung sebab penat. yelah batuk Aries'sya nie ala-ala semput jugak!!! Kalo batuk mesti penat dan letih!!!

kesian Aries'sya keletihan dek muntah dan batuk. Masa otw balik dia tido dalam kete.




2 pasang kasut raya buat puteri kesayangan kami, Nur'iel Hannie Aries'sya....

Mummy harap kakak cepat sembuh sayang, mummy risau sangat. Kalo ditakdirkan kakak masih lagi x sihat, kita x raya pon takper asalkan kakak sembuh cepat.

Yang paling penting, kesihatan kakak. Mummy risau sangat!!! At the moment, kin pakaikan Aries'sya
nebulizer setiap 4jam.

Cepat sembuh sayang!!!



p/s: risaunya

17 comments:

liwaniel said...

sian aries'sya...get well soon dear

~mamazahra~ said...

siannye kat aries'sya.nak dekat raya, demam pulak. moga aries'sya cepat sembuh.leh raya sakan :)

iEfa said...

siann aries'sya..arituh maisarah pon batuk2 muntah...mlm nk tdo jek muntah..sian dier..penat mnm susu muntah balik...moge2 sehat b4 raye yeh ariesya ;-)

n0n0n said...

nak raya ni aries'sya...cepat la sembuh ye

atty's said...

semoga ariesya yg comey cepat sembuh ..nanti leh sambut raya ..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

hope arisya cpt sembuh n leh beraya ngan kasut kiut miut dia tue :D

Nana said...

adeh..nak raya dah ni cpt sehat ye aries'sya

lawa la kasut pepel tu sweet sangat

nono said...

aries'sya...cepat2 sht sayang...x lame lg nk raya......mwuahhh.

farish sinclair said...

shntek ksut pinkk

Softtouch [Hanim] said...

cian ariesya syg...cpt sembuh yer
cantik kasut raye nya

Cath J said...

Semoga ceput sembuh lah puteri kecik ... and the shoes so lovely!!!!!!!!

Kaseh said...

ariesya baby..get well soon dear.. nak raya dah ni.. nati bleh main bunga api..leh dapat duet raya manyak2.. cepat2 sihat ok syg..

mama iqa said...

semoga aries'sya cpt sembuh ye..nnt blh sambut raye, kumpul duit raye banyak2..

mamaadam said...

cepat sembuh ye ariesya.. dekat nak raya ni kesian ariesya.. Selamat Hari Raya Kin..

alfa juliet said...

cpt sembuh syg

rasp said...

ciannya dia...
smoga cepat2 sembuh ya sayang...
nanti leh collect duit raya hehehehe

Slamat Menyambut Aidilfitri sis..
maaf zahir batin...

take care!

mummysya said...

Terima kasih semua, alhamdulillah Aries'sya semakin sihat berkat doa kalian.

Insyallah, bolehlah kami beraya!!!